Kiilto Pro Box ammattikeittiöille – turvallisuus ja helppokäyttöisyys samassa paketissa

Kiillon ammattikeittiöihin kehitetyt annostelujärjestelmät helpottavat puhtauden ylläpitoa ja parantavat samalla turvallisuutta. Kiilto Pro Box -turvapakkaukset edustavat suljetun kierron järjestelmiä. Ne suojaavat käyttäjää laimentamattomilta pesuaineilta, joita käytetään koneellisessa astian- ja uunipesussa. Tuotteet takaavat turvallisen käytön käyttäjäystävällisellä tavalla tehokkuudesta tinkimättä.

Ammattikeittiöissä, joissa helppous, joustavuus, ekologisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä, Kiilto Pro Box -turvapakkaukset täyttävät luetellut vaatimukset vaivattomasti. Kiilto Pro Box on suljettu annostelujärjestelmä, joka parantaa työturvallisuutta.

Helppo

Turvapakkauksen käsittely on ergonomista ja helppoa sen kahvojen ansiosta. Tuotteen liittäminen annostelujärjestelmään on nopeaa ja yksinkertaista, ja värikoodit ohjaavat käyttäjää liittämään tuotteet oikein.

Joustava

Telineen avulla tuote voidaan sijoittaa seinälle tai lattiarajan yläpuolelle. Sarjaliitännällä voidaan pidentää vaihtoväliä, jolloin annostelujärjestelmä sopii myös suuriin keittiöihin. Tuotteiden varastointi onnistuu pienessäkin tilassa pinottavuuden ansiosta.

Turvallinen

Turvapakkauksen sisällä oleva kemikaalipussi liitetään annostelujärjestelmään pikaliittimen kautta. Liittimien uudelleensulkeutuvat venttiilit minimoivat riskin kemikaalien joutumisesta iholle tai silmiin. Värikoodattujen letkujen ansiosta tuotteet on helppo liittää oikeaan annostelupumppuun. Ristikytkentä on myös mekaanisesti estetty.

Ekologinen

Kiilto Pro Box -pakkauksista syntyy huomattavasti vähemmän jätettä kuin muovikanistereista. Laatikko on valmistettu kierrätyspahvista, ja sen sisällä oleva aine on pakattu 10 litran kemikaalipussiin, joka on helppo kierrättää tyhjänä. Osalle Kiilto Pro Box -tuotteista on myönnetty Joutsenmerkki.

Kiilto Pro Box -turvapakkauksissa on vaihtoehtoja sekä koneelliseen astian- että uunipesuun, taaten puhtaan lopputuloksen kaikilla veden kovuustasoilla.

Lue lisää Kiilto Pro Box -tuotteista:

Kiilto Pro MD Wash Box
Kiilto Pro MD Rinse Box
Kiilto Pro Oven wash box
Kiilto Pro Oven rinse box