Kiilto Pro Oven rinse box
Huuhtelukirkaste

Automaattisesti pesevien uunien huuhteluaine turvapakkauksessa. Kiilto Oven Rinse neutraloi turvallisesti emäksisen pesuaineen. Tuote estää kalkkisaostumien syntymistä uunin sisäpinnoille. Noudata laitevalmistajan käyttöohjeita. Käytä uunin pesuun Kiilto Oven Wash Box-tuotetta.

Edut ja ominaisuudet

  • Neutraloi koneen pinnat
  • Kirkastaa koneen pintoja
  • Estää kalkkisaostumien muodostumista

Kiilto Box -annostelujärjestelmä on suljettu systeemi, joka minimoi riskin nesteen joutumisesta iholle tai silmiin. Värikoodatun liitinletkun avulla tuote on selvästi liitettävissä oikeaan annostelupumppuun, ristiin-kytkentä myös mekaanisesti estetty.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Itsepesevien uunien ja automaattisilla pesujärjestelmillä varustettujen kypsennyslaitteiden loppuhuuhteluun.

pH

Tuotteen pH: 1.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas, hajusteeton sininen neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 10 l 63080 6417964630800
Varastointi

Säilytettävä yli +5 °C lämpötilassa alkuperäispakkauksessa.

Käyttöohje

Annostellaan automaattisesti uunien tai kypsennyslaitteiden omien annostelupumppujen kautta. Annostelu määräytyy käytettävän uunin ja pesuohjelman mukaan automaattisesti.

Ympäristö ja turvallisuus

Raaka-aineet ovat ympäristömyötäisiä. Kuljetuspakkaus on kierrätettävää materiaalia. Käytetty tyhjä pussi tyhjenee täysin ja kierrätetään energiajätteenä.

Huomioitavaa

Huuhtele liitäntäletku vedellä pakkauksen vaihdon yhteydessä, jotta kiteytymiä ei pääse syntymään liittimeen. Käytä suojavälineitä.

TehoaineVaikutus
Sitruunahappoa (<5%)Neutraloi emäksisen pesuaineen vaikutuksen. Estää kalkin ja veden epäpuhtauksien tarttumisen pinnoille.
KorroosionestoainettaEstää pintojen syöpymisen ja tummumisen
VäriainettaHelpottaa tunnistamaan tuotteen käyttötarkoituksen.