Kestävästi tehokas kammiopesuaine koneistavaan teollisuuteen –  Kiilto Pro Parts Cleaner

Ekologisuus ja vihreiden tuotteiden kysyntä kasvattaa suosiotaan. Myös teknologiateollisuudessa ekologinen kestävyys on tulevaisuuden edellytys. Ratkaisuna haasteeseen Kiilto on kehittänyt uuden, kestävästi tehokkaan ja joutsenmerkityn Kiilto Pro Parts Cleaner -kammiopesuaineen.

Koneistavassa teollisuudessa kuluu merkittävä määrä pesuaineita, joten niillä on suuri merkitys sekä ympäristön että kustannusten kannalta. Laadukkaalla pesuaineella on suora vaikutus pesuprosessin optimointiin. Oikeanlaiset pesuaineet varmistavat lopputuotteen hyvän laadun, pienentävät tuotantojätteen määrää sekä kustannuksia ja parantavat työturvallisuutta.

Ratkaisuna kestävästi tehokkaan tuotteen tarpeeseen Kiilto on nyt lanseerannut koneistavaan teollisuuteen uuden, joutsenmerkityn kammiopesuaineen.

Kiilto Pro Parts Cleaner perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen tehokkaimmista raaka-aineista sekä teollisuuden pesuaineiden uusiin innovaatioihin. Tuotteella on paras pesuteho teollisuuslikaan kuten öljyyn, rasvaan ja työstönesteisiin. Lisäksi tuote tarjoaa erinomaisen korroosiosuojan rautametalleille sisävarastointiin”, kertoo Kiillon tuotekehityskemisti Jussi-Matti Kauko ja jatkaa:

”Pesuaineen päätehtävät ovat lian irrotus, liankantokyky ja korroosiolta suojaus. Lisäksi pitkä käyttöikä, hyvä säilyvyys, vaahtoamattomuus, ja mieto haju ovat tärkeitä ominaisuuksia.”

Joutsenmerkin asettamat kriteerit täyttävä Kiilto Pro Parts Cleaner on tehokas jo pienellä annostuksella, mikä mahdollistaa pitkän käyttöiän. Monipuolinen pesuaine sopii niin suihku- kuin ultraäänipesukoneisiinkin.

Kestäviä ratkaisuja teollisuuteen kaivataan

Teollisuus seuraa trendiä kohti kestävää, ympäristöystävällistä toimintatapaa. Kiilto Pro Parts Cleaner jatkaa Kiillon vihreää tarjontaa teknologiateollisuuden tarpeisiin ja täyttää esimerkiksi Joutsenmerkin kriteerit VOC-arvoille ja biohajoavuudelle. Joutsenmerkki osoittaa tuotteen olevan kestävä valinta, mutta myös vähintään yhtä tehokas kuin vastaavat perinteiset pesuaineet. Lisäksi joutsenmerkitty tuote ottaa aina huomioon tuotteen kestävyyden sen koko elinkaaren ajalta ja varmistaa käyttäjäturvallisuuden olevan huipputasoa.

”On hienoa päästä luomaan uutta ja vastaamaan todelliseen tarpeeseen. Terveydelle ja ympäristölle haitalliset yhdisteet on korvattu turvallisemmilla vaihtoehdoilla ja ulkopuolinen laboratorio on varmistanut pesutehon”, kertoo Kiillon teknologiateollisuuden Solution Manager Timo Esko ja jatkaa:

”Kiilto Pro Parts Cleaner tehoaa kestävästi koneistavan teollisuuden vaikeaan likaan, mutta tekee sen ympäristö- ja käyttäjäystävällisesti. Tuotetta voi käyttää turvallisin mielin.”

Kiillon tuotekehityksen lähtökohtana on yhdistää paras pesuteho sekä Kiillon Lupaus Ympäristölle. Teknologiateollisuuteen Kiilto lanseerasi ensimmäiset biohajoavat ja kasvipohjaiset työstönesteet vuonna 2019. Ne otettiin äärettömän hyvin markkinalla vastaan ja hyvää palautetta on tullut turvallisista ja tehokkaista tuotteista. Käyttökokemuksia kasvipohjaisista työstönesteistä voi lukea täältä. >>