Huomisen puhtautta ammattilaisille!

Kiilto Box ja Kiilto Evo -annostelujärjestelmät ovat suljettuja järjestelmiä, jolloin käyttäjä ei joudu käytön yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa. Tuotteet takaavat turvallisen käytön ympäristömyötäisesti ja käyttäjäystävällisesti. Kaikille Kiilto Box ja Evo -tuotteille on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki.

Kiilto Box

Ammattikeittiöille, joille helppous, joustavuus, turvallisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita kiireisen työpäivän lomassa. Nämä asiat toteutuvat huomaamattasi Kiilto Box-turvapakkausten avulla! Kiilto Box -annostelujärjestelmä on suljettu systeemi, joka parantaa keittiösi työturvallisuutta. Koneelliseen astianpesuun kehitetyt uudet Kiilto Box-turvapakkaukset takaavat puhtaan lopputuloksen kaiken kovuisissa vesissä.

Helppo

Ergonomista turvapakkausta on helppo käsitellä ja kantaa. Opastavat piktogrammit auttavat käyttäjää vaihtamaan uuden turvapakkauksen, joka tapahtuu helposti ja nopeasti.

Joustava

Telineen avulla turvapakkaukset voidaan sijoittaa myös seinälle tai lattialle irti maasta. Sarjaankytkennällä voidaan pidentää vaihtoväliä, jolloin annostelujärjestelmä muokkautuu isommankin keittiön tarpeisiin. Tuotteiden säilytys onnistuu pienessäkin tilassa pinottavuutensa ansiosta.

Turvallinen

Turvapakkauksen kemikaalipussi liitetään annostelujärjestelmään pikaliittimellä. Liittimien uudelleensulkeutuvat venttiilit minimoivat riskin nesteen joutumisesta iholle tai silmiin. Annostelujärjestelmä on suljettu systeemi, minkä ansiosta käyttäjä välttyy tahattomilta roiskeilta. Tämä lisää työturvallisuutta keittiössä.

Ekologinen

Joutsenmerkityt tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa kotimaisiin tarpeisiin. Muodostuvan jätteen määrä on merkittävästi pienempi verrattuna muovikanisteriin. Pahvilaatikko on kierrätettävää ruskeaa aaltopahvia. Laatikon sisällä oleva kemikaalipussi tyhjenee täysin käytettäessä, ja voidaan kierrättää energiajätteenä. Tuotteet on pakattu 10 litran pakkauksiin, joita on helppo säilyttää ja kierrättää.

Kiilto Evo

Kiilto Evo on suljettu annostelujärjestelmä, joka annostelee valmista käyttöliuosta. Puhdistusaine on pakattu 2 litran pussipakkaukseen, josta puhdistusainetta voi annostella vain annostelujärjestelmän kautta. Järjestelmä koostuu annostelulaitteesta ja kompaktista seinäkotelosta, ja sitä voi laajentaa tarpeen mukaan.

Taloudellinen

Kontrolloitu annostelu takaa laadukkaan siivoustuloksen ja vähentää kustannuksia. Kiilto Evo -annostelujärjestelmä on muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Helppokäyttöinen

Helppo opastaa, yksinkertainen ja kätevä käyttää. Valmista käyttöliuosta nopeasti ja luotettavasti. Samalla annostelulaitteella voidaan annostella sekä annostelupulloon että yhdistelmäkoneeseen.

Turvallinen

Suljettu järjestelmä vähentää aineroiskeiden riskiä. Puhdistusaineen annostelu on kontrolloitu.

Vähemmän pakkausjätettä

Pakkausjätteen määrää vähenee. Pienentää jätekustannuksia.

Ympäristömyötäinen

Kiilto Evo- puhdistusaineet ovat ympäristömerkittyjä. Tuotteilla on Joutsenmerkki, joka takaa myös tuotteiden turvallisuuden. Puhdistusainetta käytetään vain tarpeellinen määrä ilman turhaa yliannostelua.


Katso miten Kiilto Box toimii käytännössä!

Videolla näytetään, miten Kiilto Box -turvapakkaus vaihdetaan, asennetaan ja kierrätetään.

Kiilto Box -annostelujärjestelmän tuotteet

Katso miten Kiilto Evo toimii käytännössä!

Video opastaa siivouspussin asentamisessa sekä käyttöliuoksen ottamisessa pulloon tai yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön.

Kiilto Evo-annostelujärjestelmän tuotteet

Kaipaatko lisätietoa Kiilto Box ja Evo -annostelujärjestelmistä? Ota yhteyttä alueesi puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaan!