Haemme Kiillon Hankasalmen tehtaalle uuteen tehtävään tuotantoinsinööriä

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!

 

Onko sinulla kokemusta tuotannon prosesseista ja johtamisesta? Haluaisitko työskennellä uudessa roolissa, jota pääset itse kehittämään alusta alkaen? Kiinnostaako sinua itsenäinen työ, jossa saat kuitenkin osaavan tiimin tuen ja teet yhteistyötä kansainvälisten tuotantotiimien kanssa?  

 

Haemme nyt Kiillon Hankasalmen tehtaalle uuteen tehtävään  

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ  

 

Valmistamme Hankasalmella pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniatuotteita ammattisiivouksen ja kuluttajien tarpeisiin. Meillä on pesuainetuotantoa myös Turussa ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Raisiossa. Suomen lisäksi meillä on tuotantolaitoksia myös Skandinaviassa ja Venäjällä. Hankasalmen tuotantoinsinöörinä olet merkittävässä roolissa vastaamassa osaltasi tuotannon turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä oman yksikkösi toimitusvarmuuden toteutumisesta. Teet yhteistyötä Turun tuotannon ja Raision logistiikkakeskuksen kanssa, kuten myös kansainvälisten tuotantolaitostemme kanssa.   

Tuotantoinsinööri on kokonaan uusi rooli organisaatiossamme. Pääset siis itsenäisesti vaikuttamaan sekä omaan työhösi että oman organisaation työskentelytapoihin ja -edellytyksiin. Pääset myös mukaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Kaikkea toimintaamme ohjaa Lupauksemme ympäristölle ja sinulla on merkittävä rooli siihen liittyvien konkreettisten toimenpiteiden toteuttamisessa.  

Toimit Hankasalmen tuotantotiimin esihenkilönä (noin 15 työntekijää) ja raportoit tuotantopäällikölle. Tärkeimpiä sisäisiä sidosryhmiäsi ovat tuotannonsuunnittelu, kunnossapito, laadunvalvonta, tuotekehitys, hankinta, logistiikkakeskus ja muut tuotantoyksiköt. Työhön kuuluu matkustamista joitakin kertoja vuodessa.    

 

Tehtäviisi kuuluu

  • päivittäisen tuotannonsuunnitelman laatiminen yhdessä tuotannonsuunnittelun kanssa ja sen toteutumisen valvonta
  • turvallisten ja tehokkaiden toimintatapojen ja työmenetelmien ohjeistus, valvonta, ylläpito ja kehittäminen
  • kone- ja henkilöresurssien varmistaminen, tuotantotiimin henkilöstöasioiden hoitaminen ja esihenkilönä toimiminen
  • henkilöstön kouluttaminen, ohjaaminen ja valvonta myös työsuojeluasioiden osalta
  • Leanin mukaisen toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen sekä osallistuminen tuotannon kehitysprojekteihin
  • aktiivinen yhteistyö kansainvälisesti Kiillon muiden tuotantolaitosten kanssa.

 

Odotamme sinulta  

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. AMK-insinööri)
  • kokemusta tuotannon prosesseista
  • kokemusta esimiestyöstä
  • hyvää englannin kielen taitoa.

Jos tunnet lisäksi kemikaaleja, työturvallisuuslainsäädäntöä ja Lean-menetelmiä, niistä on hyötyä tehtävässä. Työssä menestymistä edesauttaa oma-aloitteinen, jämäkkä ja yhteistyökykyinen työskentelytyyli. Haemme erityisesti avointa ja kehitysmyönteistä henkilöä, joka on innokas kokeilemaan uutta ja tarttumaan toimeen. Arvostamme myös rohkeutta puuttua asioihin ja kykyä mahdollistaa tiimin itseohjautuvuuden ja moniosaamisen kehittyminen.  

 

Kiillon kulttuuri

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.  

Lisää Kiillon kulttuurista pääset lukemaan täältä: Kiillon kasvu ponnistaa vakaudesta, rohkeudesta ja halusta uusiutua

 

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anssi Manninen, +358405305416, 21.6., 22.6., 29.6. tai 5.7. klo 12-14.

Odotamme hakemustasi 5.8.2021 mennessä. Hakemuksen voit jättää täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.   

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 27.8.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

 

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi