Haemme HR Specialistia Lempäälään

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Lempäälään HR Specialistia, jolla on kokemusta palkanlaskennasta, HR-järjestelmistä ja niiden kehittämisestä sekä HR-raportoinnista. Meitä kiiltolaisia on yhteensä noin 1000, joista puolet työskentelee Suomessa ja puolet kansainvälisissä yhtiöissämme. HR Specialistina toimit kansainvälisessä roolissa konsernimme HR-palveluissa. Seitsemän hengen HR-tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi. Kiillossa pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä HR Specialistina

 • Osaaminen ja kokemus HR-järjestelmistä – Olet työssäsi käyttänyt erilaisia HR-järjestelmiä ja ymmärrät niiden toimintalogiikan. Tässä tehtävässä tulet olemaan HR-järjestelmiemme pääkäyttäjä.
 • TES- ja työlainsäädäntöosaaminen – Sinulla on kokemusta työehtosopimuksista ja niiden tulkinnasta sekä työnlainsäädännöstä.
 • Palkanlaskentaosaaminen – Hallitset sekä tunti- että kuukausipalkkojen laskennan ja niihin liittyvät toimenpiteet.
 • Kiinnostus ja valmius järjestelmien sekä prosessien kehittämiseen – Toivomme sinulta kehityslähtöistä ajattelutapaa, ongelmanratkaisukykyä ja aitoa innostusta toiminnan kehittämiseen. Arvostamme kokeilevaa otetta ja meillä saat vapaasti pilotoida uusia toimintatapoja.
 • Kielitaito – Työskentelet pääasiassa suomeksi, mutta olet yhteydessä myös kansainvälisiin yhtiöihimme, joten sujuva englannin kielen taito on työssä tärkeä. Toimimme vahvasti Skandinavian maissa ja sen vuoksi myös ruotsin kielen taidosta on etua.  
 • Koulutus – Työkokemuksen lisäksi arvostamme soveltuvaa koulutusta (esim. Tradenomi). Koska alalla tapahtuu jatkuvasti muun muassa lainsäädäntöön liittyviä muutoksia, toivomme, että olet innokas päivittämään omaa osaamistasi tarpeen mukaan.
 • Asiakaslähtöinen palveluasenne – Työ on ennen kaikkea asiakaspalvelutyötä ja kehittäminen tapahtuu asiakaskokemus edellä. Sujuva palvelu ja järjestelmien helppokäyttöisyys ja toimivuus luovat osaltaan hyvää työntekijäkokemusta.

Millainen on tyypillinen työpäivä HR Specialistina?

Aloitat päiväsi osallistumalla HR-tiimin yhteiseen aamupalaveriin joko toimistollamme Lempäälässä tai kotoa käsin Teamsin välityksellä. Käytte läpi ajankohtaisia tehtäviä ja avoinna olevia asioita. Työnteko tiimissä on tehokasta, kun asiat ratkaistaan nopeasti yhteisvoimin kaikkien kokemusta hyödyntäen. Koska sinulla on itsenäinen vastuu HR-järjestelmistä ja niiden kehittämisestä Kiillon tarpeisiin, asiantuntemustasi arvostetaan nimenomaan niihin liittyvissä kysymyksissä.  

Palaverin jälkeen olet varannut aikaa vastataksesi HR Helpdeskiin tulleisiin kysymyksiin, joita on tullut sekä työntekijöiltä että esihenkilöiltä. Niihin vastaaminen vaatii vankkaa työehtosopimusten ja työlainsäädännön tuntemusta ja sinulle ohjautuvat myös HR-järjestelmiemme toimintaan liittyvät kysymykset. HR Helpdeskiin on tullut myös muutaman uuden työntekijän tiedot, joiden perusteella tallennat heidät HR-järjestelmään ja laadit työsopimukset.

Iltapäivällä sinulla on HR-järjestelmätoimittajamme kanssa palaveri, jossa käytte läpi kehitystoimenpiteitä ja niiden tilannetta. Päivän lopuksi teet valmistelevia töitä Suomen yhtiöiden palkanlaskentaan liittyen, päivität muun muassa palkka- ja poissaolotietoihin sekä organisaatioon tulleet muutokset. 

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Joustavan hybridityömallin ja sisäisen palavereista vapaan ajan keskellä päivää
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.   
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa HR Business Partner Satu von Bagh, +358503072883, 13.5. klo 11-13 ja 18.5. klo 10-11.

Odotamme hakemustasi 31.5.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.     

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 14.6.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Family Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi