UPO Pyykinpesukone PI714AS
Pyykinpesukone

Helppokäyttöinen ja kestävä, itsepuhdistuva pyykinpesukone. Erinomainen energiatehokkuus ja 16 erilaista pesuohjelmaa takaavat hyvän puhdistustuloksen erilaisissa käyttötarkoituksissa. Koneessa oleva itsepuhdistava ohjelma käyttää suurempia pyörimisnopeuksia ja sopivaa määrää kuumaa vettä poistaakseen bakteerit tehokkaasti ja pitääkseen koneen puhtaana.

UPO-pesukoneissa on edistyneitä ominaisuuksia, jotka on erityisesti suunniteltu pesemään vaatteesi hellävaroen, mutta tehokkaasti. Yksi mainitsemisen arvoinen ominaisuus on ExtraHygiene-ohjelma, joka poistaa bakteerit syvällä höyrypuhdistuksella pesuohjelman lopussa. Riippumattomat Intertek-testit ovat osoittaneet, että se suojaa ihoa poistamalla 99,99 % vaatteiden bakteereista. Lisäksi tällä ohjelmalla puhdistetuissa vaatteissa on vähemmän ryppyjä, ne ovat pehmeämpiä ja tarvitsevat vähemmän silitystä. Voit huoletta unohtaa huuhteluaineen, joka saattaa myös ärsyttää herkkää ihoa.

Kuten muutkin kodinkoneet, myös pesukone kaipaa säännöllistä puhdistusta. Tämä johtuu siitä, että likaa, hometta ja bakteereja voi kerääntyä koneen osiin, kuten sen kumitiivisteisiin.

UPO-pesukoneiden palautetoiminto kertoo, milloin on aika puhdistaa koneen rumpu – mutta älä huoli, sinun ei juuri tarvitse liata käsiäsi SterilTub-itsepuhdistumisohjelman ansiosta. SterilTub-ohjelma puhdistaa rummun suuremmalla määrällä vettä, korkeammissa lämpötiloissa ja rummun pyörimisnopeuksilla, millä varmistetaan aina puhdas sisäpuoli. Vaatteesi pysyvät raikkaina ja hyvän tuoksuisina – aivan kuten kuuluukin.

Linkit

Dokumentit

Valmistusmaa

SLOVENIA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 1 kpl 739587 3838782560224
Energialuokka:
A
Kuivaustehokkuusluokka:
B
Äänitaso linkousvaiheessa:
B
Linkousnopeus 1/1, 1/2, 1/4:
1400 / 1400 / 1400
Täyttömäärä:
7 kg
Rummun tilavuus:
54 l
Ohjelmien määrä:
16
Pesuohjelmat:
Puuvilla, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Villa/käsinpesu, ExtraHygienia
Pikaohjelma:
Kyllä
Linkouksen aikainen melu:
76 dB(A)re1pW
Vedenkulutus:
44 l
Tuotteen mitat (LxKxS):
60 × 85 × 54.5 cm
Nettopaino:
65.1 kg
Liitäntäteho:
1,900 W
Sulakekoko:
10 A