Sitol 4266
PVOH-liima

Sitol 4266 on polyvinyylialkoholiliima tissuepaperin laminointiin.

Edut ja ominaisuudet

  • Voidaan ohentaa vedellä esim. 1:4

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Korkeaviskoottinen laminointiliima. Voidaan tarvittaessa ohentaa vedellä, 1 : 3 - 1 : 5. Sitol 4266 soveltuu esimerkiksi WC- ja talouspaperin laminointiliimaksi.

PakkauskokoTuotekoodi
*Sitol 4266 IBC cont T2337.994
Sitol 4266 15 kg T2337.015
Tyyppi/sideaine

Polyvinyylialkoholiliima

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/dm³ ( 20 °C)

pH

7

Viskositeetti

15 000 mPas (Brookfield RVT, 6/20, 20 °C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan mekaanisesti ja viimeistellään kuumalla vedellä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu