Sitol 4228
PVAc-liima

Sitol 4228 on PVAC-dispersioliima paperin ja kartongin laminointiin.

Edut ja ominaisuudet

  • Korkea kuiva-ainepitoisuus

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Nopeasti sitova modifioitu PVAC-dispersioliima, jolla on hyvä alkutartunta ja korkea kuiva-aine. Sitol 4228 soveltuu aaltopahvin, miniaallon sekä konepahvin laminointiin kartongille esim. Lamina Systemsin laminaattorilla.

PakkauskokoTuotekoodi
Sitol 4228 15 kg T3055.015
Tyyppi/sideaine

PVAC

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/dm³ ( 20°C)

pH

5

Viskositeetti

3 200 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu