Pumppuasema B120-27 F
Annostelulaite

Pumppuaseman päätehtävä on tarjota paineistettua vettä satelliiteille. Booster-ohjelman avulla voidaan valita juuri se ratkaisu, jota tarvitaan yksittäisen puhdistustehtävän ratkaisemiseen. Tehostimen koko riippuu samanaikaisesti käytettävien satelliittien kokonaisvedenkulutuksesta.

Kaikki pumppuasemat ovat varustettu Grundfosin (IE5) parhaalla energiaoptimoidulla moottoritekniikalla. Tämä sisältää myös sisäänrakennetun näytön, jonka avulla käyttäjä voi lukea useita päivämääriä. Tämän ansiosta käyttäjän tai huoltohenkilöstön on erittäin helppo paikantaa järjestelmässä olevat viat (esim. vedenpaineen puute).

Edut ja ominaisuudet

Samanaikaiset käyttäjät 4
Pumpun paine 7 bar tulopaineella 27 bar
Maksimi vedenkulutus 120 l/min
Minimi/maksimi tulopaine 2/10 bar
Maksimilämpötila 70 °C
Tehonkulutus maksimissaan 6,0 kW

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Prosessointilaitteiden, lattioiden, seinien ja muiden pintojen, jotka joutuvat kosketuksiin valmistettavien ruoka- tai juomatuotteiden kanssa, matalapainepuhdistukseen.

Tämä puhdistusmenetelmä on erityisen hyödyllinen elintarvikkeiden ja juomien käsittelylaitoksissa, joissa hygienia ja sanitaatio ovat kriittisiä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Tarkoitettu ammattikäyttöön.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062388
Max vedenkulutus
120 l/min
Pumpun paine 7 bar tulovesipaineella
27 Bar
Min./max. tulopaine
2/10 bar
Veden enimmäislämpötila
70 °C
Max sähkönkulutus
6,0 KW
Samanaikaisten käyttäjien enimmäismäärä
4
Ympäristö ja turvallisuus

Laitteen jokainen osa on suunniteltu vähentämään yleisiä ympäristövaikutuksia. Korkea hyötysuhde tarkoittaa pienempää painehäviötä ja enemmän puhdistustehoa. Tämä vastineeksi mahdollistaa nopeamman puhdistuksen ja vähemmän vedenkulutuksen. Lisäksi laitteen pitkä käyttöikä pienentää yleistä ympäristöjalanjälkeä.