Kiilto Pro Window Spurt
Lasipintojen puhdistusaine

Kiilto Pro Window Spurt on käyttövalmis puhdistusaine lasi-, peili- ja metallipinnoille . Se poistaa tehokkaasti lian ja kuivuu nopeasti jättäen puhdistetun pinnan kiiltäväksi.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Kuivuu nopeasti
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippusymboli
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 750 ml:n pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä

Puhtaat ja valoisat ikkunat tuovat eloa mihin tahansa tilaan. Käyttövalmis ikkunanpesuaine nopeuttaa ja helpottaa siivousta, sillä se poistaa tehokkaasti lian ja tahrat vain muutamalla suihkauksella ja pintojen pyyhinnällä. Kiilto Pro Window Spurt on vesiliukoinen ja käyttövalmis. Se on tehokas ratkaisu lian, noen ja rasvatahrojen poistamiseen pinnoilta. Pitää lasipinnat kirkkaina jättämättä kalvoa. Sitä voidaan käyttää jopa -20 °C:ssa, mikä takaa puhtaat ikkunat ympäri vuoden.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Ikkunoiden, peilien ja metallipintojen puhdistukseen. Varmista, että pinta kestää alkoholia. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 8
Käyttöliuoksen pH: 8

Ulkonäkö ja tuoksu

Punainen, hajusteeton, kirkas neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 750 ml 411252 6417964481129
Varastointi

Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Säilytettävä kaukana syttymislähteistä. Säilyvyysaika on 3 vuotta valmistuksesta.

Käyttöohje

Suihkuta Kiilto Pro Window Spurt mikrokuitupyyhkeeseen ja pyyhi pinta puhtaaksi.


Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Window Spurt on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia, uusiutuvia ja biohajoavia sekä vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Window Spurt on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Allergia-merkki, jonka Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Kiilto Pro Window Spurtille, osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Window Spurtilla on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia: 750 ml:n pullo on 100 % kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt suihkepäät eivät ole kierrätysmateriaaleja. Pakkaus voidaan kierrättää edelleen myös käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pullot kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Käytä suojakäsineitä. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta. Älä käytä kuumilla pinnoilla.

Huomioitavaa

Ei kuumille pinnoille.