Kiilto Wall Eco
Jauheliisteri

Muoviton ja hengittävä 100 % biopohjainen tärkkelysliisteri paperitapettien ja kevyiden paperipohjaisten kohokuviotapettien kiinnitykseen. Sekoitussuhde 250 g/6 l vettä.

Edut ja ominaisuudet

  • muoviton, hengittävä, 100 % biopohjainen tärkkelysliisterijauhe
  • paperitapettien ja kevyiden paperipohjaisten kohokuviotapettien kiinnitykseen
  • 250 g/6 l vettä = 6–7 tapettirullaa (30–40 m²)

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Paperitapettien ja kevyiden paperipohjaisten kohokuviotapettien kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Sekä käsin että koneellisesti tapahtuvaan levitykseen.

PakkauskokoEAN-koodi
250 g 6411511041255
Käyttölämpötila

+18 - 25 °C

Käyttöolosuhteet

Normaali huoneenlämpötila ja riittävä ilmankosteus. Kuiva huoneilma kuivattaa tapetin pinnan liian nopeasti ja aiheuttaa reunannousuja.

Pakkauskoot

250 g

Riittoisuus

6 l liisteriä riittää 6–7 tapettirullalle (n. 30–40 m²)

Sekoitussuhde

1 osa jauhetta ja 24 osaa vettä. Esim. 250 g jauhetta ja 6 l vettä.

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 (veteen sekoitettuna)

Tyyppi/sideaine

Tärkkelys

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 36 kuukautta. Varastointi viileässä, ei alle +1°C.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää (veteen sekoitettuna)

Käyttöohje

Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Sekä tapetin että liiman on annettava lämmetä tähän lämpötilaan. Kiinnitysalustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Poista vanhat tapetit ja irtonaiset maalit. Tasoita ja hio epätasaisuudet. Pohjamaalaa tai esiliisteröi voimakkaasti imevät alustat. Käytä pohjamaalaukseen kosteutta kestävää himmeää pohjamaalia ja esiliisteröintiin 1:40 sekoitettua Kiilto Wall Ecoa. Pese vanha maalipinta esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin. Jos vanha maalipinta on kiiltävä ja hyvin tiivis, kevyt hiominen parantaa tapetin tartuntaa. Hiontapöly on poistettava huolella. Ennen tapetointia varmista että alusta on riittävän kuiva. Kostea puupohjainen levy kutistuu kuivuessaan ja alustan eläminen voi aiheuttaa kohoumia tai repeämiä tapettipintaan.

Pakkauksen sisältö (1 osa) sirotellaan veteen (24 osaa) jatkuvasti sekoittaen (esim. 250 g jauhetta/6 l vettä) ja annetaan jauheen turvota 10-15 min. Sekoitetaan vielä n. 15 s ja liisteri on käyttövalmista.

Levitä liima tasaisesti tapetin taustaan. Taita vuodat kaksinkerroin ja anna vettyä muutaman minuutin. Taita vuodan yläosa auki ja aloita kiinnitys katonrajasta. Taita alaosa auki ja paina vuota kiinni tapettiharjalla keskeltä reunoille päin, niin että ilmakuplat poistuvat. Vältä liiman joutumista tapetin pinnalle. Mahdolliset liimatahrat poistetaan välittömästi kostealla liinalla tai sienellä painellen. Voimakas hankaaminen aiheuttaa helposti väri- ja kiiltomuutoksia tapettipintaan. Noudata ensisijaisesti tapetinvalmistajan asennusohjeita.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu