Kiilto Vahvikekangas

Vahvikekangas pintojen vahvistamiseen Kiilto 1-komponenttisten vedeneristeiden kanssa.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Vahvikekangasta voidaan käyttää kauttaaltaan Kiilto 1-komponenttisten vedeneristekerrosten välissä. Vahvikekangas soveltuu myös nurkkien, saumojen, kulmien ja eri materiaalien rajakohtien tiivistämiseen Kiillon 1-komponenttisilla vedeneristeillä vedeneristysjärjestelmissä.

PakkauskokoEAN-koodi
10 m x 1 m 6411513592106
Alustan kosteus

< 90% RH

Kerrosvahvuus

n. 0,3 mm

Lämmönkesto kuivana

0 - 70 °C

Tyyppi/sideaine

Polypropeeni

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.

Käyttöohje

Seinät:
Hio ja/tai tasoita epätasaiset alustat tarvittaessa Kiilto sementtipohjaisilla seinätasoitteilla. Pohjusta kuiva seinäpinta ennen vedeneristystyön aloittamista kyseiselle vedeneristeelle tarkoitetulla primerilla pohjustusohjeen mukaisesti. Levitä Kiilto 1-komponenttinen vedeneriste seinäpinnalle alueelle, johon kangas asennetaan. Kiinnitä vahvikekangas tuoreeseen vedeneristeeseen. Levitä päälle toinen kerros vedeneristettä siten, että kangas kostuu läpi ja peittyy. Valmiin vedeneristyksen annetaan kuivua vähintään 6 tuntia.

Lattiat:
Hio ja/tai tasoita epätasaiset alustat tarvittaessa Kiilto tasoitteella. Pohjusta kuiva lattiapinta ennen vedeneristystyön aloittamista kyseiselle vedeneristeelle tarkoitetulla primerilla pohjustusohjeen mukaisesti. Levitä Kiilto 1-komponenttinen vedeneriste lattiapinnalle alueelle, johon kangas asennetaan. Kiinnitä vahvikekangas tuoreeseen vedeneristeeseen. Levitä päälle toinen kerros vedeneristettä siten, että kangas kostuu läpi ja peittyy. Valmiin vedeneristyksen annetaan kuivua vähintään 6 tuntia.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED