Kiilto Pro Tex Floor
Lattialiima

Vesiohenteinen, IMO -luokiteltu mattoliima erityisesti tekstiilipäällysteiden liimaukseen laivateollisuuden kohteissa. Soveltuu käytettäväksi myös tavallisissa lattiapäällystyskohteissa.

Edut ja ominaisuudet

  • kevyt levittää
  • laivakohteissa soveltuu myös alushuovan päälleliimaukseen
  • IMO -luokiteltu

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesiohenteinen lattialiima tekstiilipinnoitteiden kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa.

PakkauskokoEAN-koodi
15 l 6411511013153
Alustan kosteus

betoni: max. 85 % RH
puu: 8–12 %

Käyttölämpötila

+18–25 °C

Pakkauskoot

15 l

Riittoisuus

4–6 m²/l
200–300 g/m²

Tiheys/ominaispaino

1,2 kg/l

Tyyppi/sideaine

Akrylaattisekapolymeeri

Työskentelyaika

märkäliimaus: 0–20 min
myöhäinen märkäliimaus: 20–40 min
(23 °C, 50 % RH)

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

pakkasenkestävyys

jäätyvää

Käyttöohje

Kiinnitysalustan tulee olla kuiva, kiinteä, tasainen ja puhdas. Tasoita karkeat ja epätasaiset alustat tarkoitukseen soveltuvalla Kiilto-lattiatasoitteella. Alustana voidaan käyttää myös liimattavan pinnoitteen alustaksi tarkoitettua alushuopaa. Huomioi myös alushuovan valmistajan asennusohjeet. Liimaa tekstiilipinnoitteet märkäliimauksena. Sekoita liima tarvittaessa ennen käyttöä ja levitä hienohampaisella lastalla. Mikäli alusta on imemätön varmista, että pinnoite läpäisee kosteutta. Soveltuu lattialämmityskohteisiin. Noudata myös päällysteenvalmistajan ohjeita asennuksesta.

Tekstiilipinnoitteita liimattaessa liimamäärällä on merkittävä vaikutus lopullisen liimasauman lujuuteen. Helposti uusittavaksi tarkoitettujen pinnoitteiden kohdalla sopiva liimamäärä on aina testattava ennen asennusta alusta- ja pinnoitekohtaisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.