4026 0036

Kiilto Superquick Spurt
Käyttövalmis yleispuhdistusaine

Kiilto Superquick Spurt kuuluu Kiilto Natura-sarjan tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat valmistettu kasvipohjaisista eli uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Natura on askel kohti tulevaisuuden puhdistusaineita!

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Ei vaadi huuhtelua
  • Pinta kuivuu nopeasti
  • Hyvä puhdistusteho
  • Ei jätä raitoja tai harmautta lasi-ja teräspinnoille
  • Joutsenmerkki
  • Allergiatunnus

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Monitoimituote kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Tehokas rasvatahrojen esim. sormenjälkien poistaja. Hyvä puhdistusteho teräspinnoille sekä lasi- ja peilipinnoille. Soveltuu Quick-menetelmään eli lattioiden pintapuhdistukseen nopeakierroksisen lattianhoitokoneen avulla. Elintarvikekontaktissa olevat pinnat tulee lopuksi pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

pH

Tuotteen pH: 10

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton

Valmistusmaa

SUOMI

Pakkauskoko Tuotekoodi GTIN
3 x 5 l 410463 6417964481365
6 x 750 ml 410462 6417964481105
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Suihkutetaan sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhitään pinta kuivaksi. Ei vaadi huuhtelua. Quick-menetelmä: Puhdista lattia irtoliasta. Suihkuta Kiilto Superquick Spurt sellaisenaan lattialle ja puhdista välittömästi nopeakierroksisella lattianhoitokoneella ja puhdistavalla laikalla. Ei vaadi huuhtelua.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: katso www.kiiltoclean.fi.

Tehoaine Vaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %) Irrottaa likaa
4026 0036