4026 0036

Kiilto Pro Superquick Spurt
Käyttövalmis yleispuhdistusaine

Kiilto Superquick Spurt kuuluu Kiilto Natura-sarjan tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat valmistettu kasvipohjaisista eli uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja.

Kiilto Superquick Spurt on myös Joutsenmerkitty ylläpitosiivousaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Ei vaadi huuhtelua
  • Pinta kuivuu nopeasti
  • Hyvä puhdistusteho
  • Joutsenmerkki
  • Allergiatunnus

Käyttövalmis puhdistusaine, ei vaadi huuhtelua. Pinta kuivuu nopeasti. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiamerkki. Tuote on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Käyttövalmis yleispuhdistusaine kaikille vettä kestäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Tehokas rasvatahrojen esim. sormenjälkien poistaja. Hyvä puhdistusteho teräspinnoille, lasi- ja peilipinnoille sekä pleksilasipinnoille. Elintarvikekontaktissa olevat pinnat tulee lopuksi pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

pH

Tuotteen pH: 10

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 410463 6417964481365
6 x 750 ml 410462 6417964481105
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Suihkutetaan sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhitään pinta kuivaksi. Ei vaadi huuhtelua.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Irrottaa likaa
4026 0036