4026 0036

Kiilto Pro Superquick Spurt
Käyttövalmis yleispuhdistusaine

Kiilto Pro Superquick Spurt on käyttövalmis puhdistusaine, joka ei vaadi huuhtelua. Se puhdistaa tehokkaasti kaikki vedenkestävät pinnat. Kuivuu nopeasti.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Huuhtelua ei tarvita
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 750 ml:n pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l:n kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Kiilto Pro Superquick poistaa tehokkaasti lian ja tahrat . Se poistaa sormenjäljet ja sillä on hyvä puhdistuskyky erilaisille tasopinnoille ja mm. teräkselle ja pleksilasille. Kiilto Pro Superquick Spurt soveltuu erinomaisesti erilaisiin kohteisiin, kuten kahviloihin, ravintoloihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, oppilaitoksiin ja moniin muihin kohteisiin.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötainen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kaikkien kovien pintojen, esim. maalattujen ja vahattujen pintojen, teräksen, pleksilasien, lasin ja peilien ylläpitosiivoukseen. Rasvaisten tahrojen tehokkaaseen poistoon. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 10

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 410463 6417964481365
6 x 750 ml 410462 6417964481105
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Suihkuta Kiilto Pro Superquick Spurt suoraan mikrokuitupyyhkeeseen tai pinnalle. Pyyhi pinta puhtaaksi ja kuivaksi. Huuhtelua ei tarvita.

Elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien pintojen puhdistuksen jälkeen ne tulee pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla mikrokuitupyyhkeellä.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Superquick Spurt on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevedenpuhdistuksessa. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Superquick Spurt on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Kiilto Pro Superquick Spurtille myöntämä Allergiamerkki osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Superquick Spurtilla on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia: 750 ml:n pullo on 100 % kierrätettyä (rHDPE) ja 5 l:n kanisteri 35 % kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt korkit ja suihkepäät eivät ole kierrätysmateriaaleja. Pakkaukset voidaan myös kierrättää edelleen käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pullot ja kanisterit kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä. Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Silmäkosketuksen sattuessa huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Irrottaa likaa
4026 0036