Lisää Kiilto Pro Tile grout Saumalaastin ja Kiilto Pro Floor Tile grout Lattiasaumalaastin joustavuutta, tartuntaa, lujuutta sekä kosteuden- ja säänkestoa.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Tile grout Saumalaastin ja Kiilto Pro Floor Tile grout Lattiasaumalaastin joustavuutta, tartuntaa, lujuutta sekä kosteuden- ja säänkestoa parantava lisäaine.

PakkauskokoEAN-koodi
500 ml 6411511986501
Käyttölämpötila

alin käyttölämpötila +5 °C

Pakkauskoot

0,5 l muovipullo

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 kg/l

Varastointi

Varastointi yli +1°C tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa max. 1 vuosi. Ravistettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Sekoita ensin Kiilto Pro Strong Saumavahviste taulukon mukaiseen vesimäärään ja lisää seokseen vastaava määrä saumalaastijauhetta.

Lasittamattomat tai himmeälasitteiset laatat on kostutettava ennen saumaustyön aloittamista. Näin helpotetaan saumauksen jälkeistä puhdistusta. Saumavahvisteen käyttö lisää laastin tartuntaa myös laatan pintaan ja siten saumaustyön jälkeinen puhdistus voi olla työläämpää. Koska laattojen ja kivien huokoisuuksissa on eroja, epävarmoissa tapauksissa puhdistettavuus on syytä testata etukäteen. Yliannostus vaikeuttaa puhdistusta.

Saumausohjeet ovat laastin käyttöohjeessa.

Matalilla ja kapeilla saumoilla (lasimosaiikki tai ns. valesaumallinen seinälaatta) voidaan saumalaastia käyttää Kiilto Pro Strong Saumavahvisteella vahvistettuna, kunhan sauman leveys ja syvyys ovat vähintään 1 mm. Sauman sävyksi on valittava vaalea sävy, sillä tummilla sävyillä erisyvyiset saumat voivat erottua toisistaan. Valesaumallisia lattialaattoja ei suositella saumattavaksi, koska suurempi kulutus voi irrottaa laastin matalasta saumasta. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.kiilto.com.


Kiilto Pro Tile grout Saumalaasti20 kg10 kg3 kg
vesi5,4 l2,7 l0,80 l
Kiilto Pro Strong1,0 l0,5 l0,15 l
Kiilto Pro Floor Tile grout Lattiasaumalaasti20 kg10 kg3 kg
vesi4,0 l2,0 l0,60 l
Kiilto Pro Strong1,0 l0,5 l0,15 l


Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu