Kiilto SR DF
Pikamärkätilatasoite

Vähäpölyinen pikamärkätilatasoite seinien ja kattojen tasoituksiin. Erityisesti betoni- ja harkkoseinien tasoittamiseen ennen vedeneristystä ja laatoitusta. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • nopea, vähäpölyinen, täyttävä
  • yleis- ja viimeistelytasoitukset
  • riittoisuus 1,5 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 5 mm/4 h, 20 mm/24 h ja 40 mm/3 vrk
  • sisätilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto SR DF soveltuu sisäseinien ja -kattojen tasoituksiin. Se voidaan tarvittaessa myös ylitasoittaa muilla Kiilto seinätasoitteilla käyttökohteesta riippuen. Ei sovellu kohteisiin, jotka ovat jatkuvasti veden alla (esim. uima-altaat).

PakkauskokoEAN-koodi
20 kg 6411512285207
Alustan kosteus

betoni < 90 % RH

Kerrosvahvuus

ylitasoitus 2–10 mm. osittain tasoitus 2–40 mm

Käyttölämpötila

suositus +18–20 °C, alin käyttölämpötila +5 °C

Max. Raekoko

n. 0,5 mm

Pakkauskoot

20 kg säkki

Pinnoituskuiva

ylitasoituksissa n. 4 h, osittain tasoituksissa 24 h 20 mm ja 3 vrk 40 mm asti.

Puristuslujuus

luokka CSIV (EN 998-1)

Riittoisuus

1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,5 kg

Sekoitussuhde

5,2–5,8 l vettä, 20 kg tasoitetta

Tartuntalujuus

> 0,5 MPa (EN 998-1)

Tyyppi/sideaine

Polymeeri-sementti-hiekkapohjainen jauhe

Työskentelyaika

20–30 minuuttia (+18 °C)

Varastointi

avaamattomana kuivassa tilassa 6 kuukautta

Värit

harmaa

Käyttöohje

Täytettävien pintojen tulee olla kiinteät, puhtaat ja pölyttömät. Heikko ja irtonainen aines poistetaan huolellisesti. Sisätiloissa kuivat huokoiset pinnat kostutetaan vedellä ennen tasoittamista, tai käsitellään Kiilto Pro Start Primer tai Kiilto PrimerOne tartuntapohjuste:vesi-seoksella (1:4).

Kiilto SR DF sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä 2–3 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoite levitetään käsilevityksenä teräslastalla. Pintaa voidaan jälkihoitaa vesisumulla kostuttamalla.

Massaa levitettäessä tulee lämpötilan olla huoneen normaali käyttölämpötila. Vallitsevat olosuhteet, kuten huoneen, massan ja veden lämpötila, alustan laatu ja kosteus sekä ilman suhteellinen kosteus vaikuttavat voimakkaasti sitoutumisnopeuteen ja kuivumiseen. Suosituksiamme voidaan siten käyttää vain lähtökohtana.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.