Kiilto Soak
Tapetinirrotustiiviste

Hajuton poistoainetiiviste selluloosa- tai tärkkelysliisterillä kiinnitettyjen paperitapettien irrotukseen. Sekoitussuhde 1-2,5 dl/10 l vettä.

Edut ja ominaisuudet

  • riittoisa, veteen sekoitettava
  • paperi- ja paperipohjaisten tapettien irroittamiseen 
  • 1-2,5 dl/10 l vettä = 50-100 m²

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vedellä laimennettava apuaine selluloosa- ja tärkkelysliisterillä kiinnitettyjen paperipohjaisten tapettien poistamiseen.

PakkauskokoEAN-koodi
250 ml 6411511187250
Käyttöolosuhteet

Normaali huoneenlämpö. Vallitseva ilmankosteus vaikuttaa poistoaineen tehoon, kuiva huoneilma (esim. talvella) kuivattaa tuotteen nopeasti ja heikentää tehoa.

Pakkauskoot

250 ml pullo

Tiheys/ominaispaino

n. 1 kg/l

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 3 vuotta.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Laimennos: Ohuet tai palstautuvat tapetit 1–1,5 dl tiivistettä / 10 l vettä. Paksut tapetit 2,5 dl / 10 l vettä. Liuosta levitetään harjalla tai sienellä runsaasti tapettipinnalle, annetaan vettyä 10–15 min, jonka jälkeen vuodat voidaan vetää alas. Käsittely toistetaan tarvittaessa. Jos tapettikerroksia on useita, irrotetaan kerros kerrallaan. Ennen liuoksen levitystä tapetin muovipinnoite on irrotettava tai rikottava esim. hiomapaperilla. Arat lattiamateriaalit on suojattava käsittelyn ajaksi.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu