Kiilto SH
Seinätasoite

Viimeistelytasoite seinien ja kattojen tasoituksiin kuivissa ja märkätiloissa. Päällysteeksi maali, tapetti ja muovimatto, ei vedeneristyksen ja laatoituksen alle. Ylitasoituksissa 1–2 mm. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • sementtisideaineinen, maalattavissa
  • maalattavien seinien ja -kattojen viimeistelytasoitukset
  • riittoisuus 1,3 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 2 mm/1 vrk
  • sisätilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto SH on hienotasoite sisäseinä- ja kattopinnoille. Soveltuu erilaisten kiviainespintojen ja kipsikartonkilevyjen tasoittamiseen. Laatoituksen ja vedeneristeen alle suositellaan esimerkiksi Kiilto SK Märkätilatasoitetta.

PakkauskokoEAN-koodi
20 kg 6411512152202
Alustan kosteus

betoni < 90 % RH

Kerrosvahvuus

ylitasoitus 1–2 mm

Kovettumisnopeus

n. 1 vrk (+18 °C). (riippuen olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

suositus: +18–20 °C, alin käyttölämpötila 5 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL05 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,25 mm

Pakkauskoot

20 kg, säkki

Puristuslujuus

luokka CSIV (EN 998-1)

Riittoisuus

1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,3 kg

Sekoitussuhde

6,5–7,0 l vettä 20 kg tasoitetta

Tartuntalujuus

> 0,5 MPa (EN 998-1)

Tyyppi/sideaine

Polymeeri-sementti-kalkkikivipohjainen jauhe

Työskentelyaika

3–4 tuntia ( +18 °C )

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi

Värit

Harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla kiinteät, puhtaat ja pölyttömät. Kuivat pinnat kostutetaan ennen tasoittamista (ei levypintoja). Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Kiilto SH sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä n. 15 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoitemassa levitetään käsinlevityksenä teräslastalla tai koneellisesti tasoiteruiskulla. Myös ruiskulla levitetty massa tasoitetaan käsin teräslastalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Avainlippu