Suoja-aine, joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumausaineet likaa ja vettä hylkiviksi. Ei muodosta kalvoa eikä ohjeen mukaan käsitelty pinta ole liukas.

Linkit

Dokumentit

PakkauskokoEAN-koodi
500 ml 6411511984507
Pakkauskoot

0,5 l muovipullo

Riittoisuus

30–70 m²/l pinnan huokoisuudesta riippuen.

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 kg/l

Tyyppi/sideaine

Fluorokemikaali

Varastointi

Varastointi yli +1 °C tiiviisti suljetussa alkuperäispakuukauttaauksessa enintään 3 vuotta. Ravistettava ennen käyttöä.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Käsiteltävän pinnan tai sauman tulee olla kuiva ja puhdas. Soveltuu vain epäorgaanisille pinnoille.

Kiilto Pro Seal Saumasuoja levitetään ohuena tasaisena kerroksena sienellä, liinalla tai mopilla. Työvälineiden on oltava kuivia. Levitysmäärä suhteutetaan materiaalin imukykyyn. Lammikoita ei saa syntyä. Vettä ja likaa hylkivä vaikutus syntyy ensimmäisen vuorokauden aikana aineen kuivuttua. Pintojen värisävy voi käsittelyn yhteydessä syventyä, joten koealueen käsittely on suositeltavaa. Kiilto Pro Seal Saumasuojalla käsiteltyä pintaa ei voi maalata, lakata eikä vahata. Käsiteltyyn pintaan tulevat tahrat ja muu lika tulee poistaa mahdollisimman tuoreena ja tarvittaessa uusia saumasuojakäsittely.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu