Kiilto Rappausverkko

Polymeeripinnoituksella alkalisuojattu lasikuituverkko laasteilla ja tasoitteilla tehtävien seinätasoituksien ja -rappauksien vahvistamiseen. Silmäkoko 6 x 6 mm. Myös ulos.

Linkit

Dokumentit

PakkauskokoEAN-koodi
Kiilto Rappausverkko 50 jm 6411512046501
Pakkauskoot

Rullan koko: 1,0 m x 50 jm

Tyyppi/sideaine

pinnoitettu lasikuituverkko, neliöpaino 210 g/m²

Värit

valkoinen

Käyttöohje

Alusta tulee olla riittävän tukeva ja luja. Epätasaisuudet ja sementtiliima tulee poistaa ennen verkotustyön aloittamista.

Verkotuslaasti levitetään tasaisesti verkotettavalle pinnalle koneellisesti tai käsityönä. Verkotuslaastina käytetään Kiilto KL Kuitulaastia. Verkko levitetään seinälle 100 mm:n limityksellä. Verkot asetetaan seinälle siten, etteivät verkon päät käyristy ylöspäin. Tasoitetyön aikana tulee huolehtia siitä, että verkko jää kokonaan tasoitekerroksen sisään.

Aukkojen kulmiin seinäpinnan tasoon tulee asentaa Kiilto Rappausverkosta leikatut 500 x 500 mm diagonaalipalat. Palat asennetaan 45 asteen kulmaan aukkoon nähden. Kaikkiin ulko- ja sisäkulmiin asennetaan Kiilto Rappauskulmaverkko. Tämä työvaihe on hyvä tehdä ennen varsinaista verkotustyötä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.