Kiilto Pro Rapid
Asennusliima

Nopea, suuren alkutartunnan omaava, 1-komponenttinen asennusliima puun, kiven, metallien ja useimpien muovilaatujen liimauksiin kuivissa sisätiloissa. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvä alkutartunta, nopea, vesiohenteinen
  • Liimaukset
  • Riittoisuus 5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna
  • Kuivumisaika 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
  • Kuivat sisätilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Rapid on nopea 1-komponenttinen asennusliima puun, kiven, metallin ja useimpien muovilaatujen (ei PP, PE tai PTFE) liimaamiseen kaikissa kodin sisätiloissa. Liimauskohteissa, joihin kohdistuu suora vesirasitus tai jotka ovat jatkuvasti kosteina, suosittelemme käytettäväksi Kiilto Masaa.

PakkauskokoVäriEAN-koodi
290 ml valkoinen 6411512443294
Kovettumisnopeus

Pölykuiva n. 15 min./+20°C. Liimasauma rasitettavissa 24-48 h kuluttua

Käyttölämpötila

Huoneen, liiman ja materiaalien lämpötila +18 - +20°C, kuitenkin alueella +5 - +35°C.

Lämmönkesto kuivana

-20°C - + 70°C

Pakkauskoot

290 ml

Riittoisuus

5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna

Tiheys/ominaispaino

n. 1,3 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

Akryylidispersio

Varastointi

Avaamattomana 18 kuukautta kuivassa paikassa, +10°C…+25°C lämpötilassa.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Liimattavien pintojen on oltava puhtaat pölystä ja rasvasta. Toisen liimattavista pinnoista täytyy olla huokoinen. Jos molemmat pinnat ovat imemättömiä, vain pienialaisiin liitoksiin (kuivuminen sauman kautta). Päällemaalattavissa vesiohenteisilla maaleilla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.