Kiilto Pro R Marine
Silyylimodifioitu liimamassa

Liima metallien, lasikuidun ja eri muovilaatujen liimauksiin erityisesti veneteollisuudessa. 1-komponenttinen. Kestää hyvin säärasitusta ja UV-säteilyä. Päällemaalattavissa. Erinomainen tartunta.

Edut ja ominaisuudet

  • Erinomainen tartunta, päällemaalattavissa, kestää hyvin sää- ja UV-rasitusta
  • NSF-rekisteröity: voidaan käyttää tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita
  • Liimaukset, esim. knaapien, saranoiden, helojen jne. kiinnitykset veneen runkoon
  • Riittoisuus 5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna
  • Kuivumisaika 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
  • Sisä- ja ulkotilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote sopii useiden eri materiaalien kiinnittämiseen vaativissa rakenneliimauksissa. Kiilto R Marine tarttuu useimpiin metalleihin, polystyreeniin, polyuretaaniin, lasiin, lasitettuihin pintoihin, epoksi- ja polyesterilasikuituun, kivipintoihin ja betoniin. Rakennusmateriaalien M1-päästöluokitus. Nopeasti sitova. Erinomainen tarttuvuus eri materiaaleihin – usein ilman erillistä pintakäsittelyä. Ei sisällä isosyanaatteja, PVC:tä, tinakatalyyttiä eikä liuottimia. Lähes hajuton Kestää hyvin laimeita pesuaineliuoksia (alkaliset – ja happamat liuokset), lyhytaikaisesti polttoaineita, mineraaliöljyjä ja kasviöljyjä ja erittäin hyvin säärasitusta ja UV-säteilyä. Lähes kutistumaton. Päälle maalattavissa useimmilla vesiohenteisilla maaleilla (tee aina maalauskoe).

PakkauskokoVäriTuotekoodiEAN-koodi
290 ml valkoinen T2445.926 6411512445298
600 ml valkoinen T2445.933 6411512445601
Kovuus

Shore A 60

Käyttölämpötila

+1 … +40°C

Leikkauslujuus

3.5 N/mm²

Lämmönkesto kuivana

-40 … +90°C

Murtolujuus

2.2 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

200 % (DIN 53504)

Tiheys/ominaispaino

n.1.62 kg/l

Tyyppi/sideaine

silyylimodifioitu polymeeri

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25) °C lämpötilassa 18 kuukautta.

Viskositeetti

n. 2,5 milj. mPas (BrookField H-Path T-F/2,5 +20 °C)

läpikovettuminen

3 mm/vrk, n.10 mm/ 7 vrk (23 °C/50 % RH)

nahoittumisaika

n. 10 min (23 °C/50 % RH)

Käyttöohje

Käytettävien materiaalien on oltava pölyttömiä, kuivia sekä puhdistettuja rasvasta ja öljystä. Liimattaessa suuria yhtenäisiä pintoja tai erityisen kuivissa olosuhteissa suosittelemme kevyen vesisumutuksen (n. 5-10 g/m²) käyttöä. Pintojen puhdistukseen suosittelemme Kiilto Cleaner 303:a ja esikäsittelyyn Kiilto Metalliprimeria. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla, kovettunut tuote vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
NSF elintarvikeluokitus
LEED
Avainlippu