Kiilto Quick
Pikasilote

Nopeasti kovettuva, käyttövalmis viimeistelytasoite seinien, kattojen ja rakennusten puuosien, kuten ikkunapuitteiden ja ovikarmien tasoittamiseen kuivissa sisätiloissa. Tarttuu myös maalin päälle. Pienet kolot ja naarmut max 1 mm. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • naarmujen ja pienten kolojen täyttöön
  • kuivumisaika 1–2 h
  • voidaan maalata tai tapetoida päälle
  • soveltuu myös puulle, esim. ovien karmit ja ikkunat
  • tarttuu myös maalatulle pinnalle

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Quick on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen, käyttövalmis pikasilote kuivien tilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Voidaan käyttää myös puupintojen (kuten ovet tai kalusteet) kittaamiseen ennen maalausta.

PakkauskokoEAN-koodi
250 ml 6411512013503
Kerrosvahvuus

1 mm

Kovettumisnopeus

n. 1–2 h/mm (+18 °C). (riippuen olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit olosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Pakkauskoot

250 ml muovituubi

Riittoisuus

Tuubillinen riittää n. 0,2 m² alalle (1 mm kerros) tai n. 300 pienen kolon (15 mm x 15 mm x 1 mm) täyttöön.

Tiheys/ominaispaino

n. 1,7 kg/l

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

lähes valkoinen

Käyttöohje

Pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Jos tarvitaan uutta kerrosta, edellisen kerroksen on oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden kerroksen levittämistä.

Kiilto Quick on käyttövalmis massa. Levitetään teräslastalla. Silotepinta on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.