4026 0036

Kiilto Pro Universal Probio
Probioottinen yleispuhdistusaine

Edut ja ominaisuudet

 • 2:1 Välitön ja pitkäkestoinen puhtaus
 • Korvaa haitalliset mikrobit ja vähentää niiden elintilaa
 • Hajottaa orgaanisen lian (proteiini, tärkkelys, rasva ja/tai kasviöljy)
 • Heikentää olemassa olevia biofilmejä ja estää uusien syntymistä
 • Pitkäkestoinen vaikutus hajunpoistossa
 • Turvallinen pinnoille ja käyttäjille
 • Joutsenmerkitty
 • Hajusteeton
 • Probiootit ovat GMO-vapaita eivätkä ole resistenttejä antibiooteille
 • Aineet ovat 100 % biohajoavia ja hajoavat hiilidioksidiksi ja vedeksi
 • Probiootit ja niiden tuottamat entsyymit ovat 100 % orgaanisia ja luonnollisia
 • 1 litran pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä ja 5 litran kanisteri 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Probioottiset puhdistusaineet tarjoavat erilaisen näkökulman ylläpitosiivoukseen. Kiilto Pro Universal Probio tarjoaa välitöntä puhtautta poistamalla pinnoilla olevan lian. Probiootit pysyvät tehokkaina puhdistuskertojen välillä. Tämä mahdollistaa terveellisemmät tilat vierailijoille.

Kiilto Pro Universal Probio on probioottinen tuote, mikä tarkoittaa, että puhdistuksen aikana pinnoille tuodaan hyödyllisiä mikrobeja. Probiootit ottavat pinnat haltuunsa kilpailemalla patogeenisten mikrobien kanssa ravinteista (liasta) ja elintilasta. Probioottisten puhdistusaineiden säännöllinen käyttö muuttaa pinnoilla kasvavan mikrobipopulaation vakaaksi mikrobistoksi, joka on turvallinen terveydelle ja ympäristölle.

Kiilto Pro Universal Probio sisältää sekoituksen probiootteja, jotka ovat aktiivisia tuottamaan erilaisia entsyymejä. Tämän ansiosta ne pystyvät pilkkomaan monenlaista orgaanista likaa ja käyttämään sitä ravinnokseen. Probioottiset entsyymit hajottavat suuret likamolekyylit pienemmiksi, jolloin ne irtoavat helpommin ylläpitosiivouksella. Likaa poistuu enemmän, saavutetaan parempi hygieniataso ja mahdolliset ei-toivotut hajut poistuvat. Säännöllisellä käytöllä saavutetaan syväpuhdistava vaikutus.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yleispuhdistusaine kovien pintojen puhdistukseen käsimenetelmin toimistoissa, hotelleissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä hoitokodeissa ja sairaaloissa. Soveltuu myös wc-tilojen ylläpitosiivoukseen. Ei ruoan kanssa kosketuksissa oleville pinnoille. Ei sovellu suihkemenetelmiin. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 7.5
Käyttöliuoksen pH: 7.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön neste
Hajusteeton

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41305 6417964413052
6 x 1 l 41301 6417964413014
Varastointi

Säilytä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 2 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Aloita tuotteen käyttö alkukäsittelyn mukaisella annostuksella. Tämän jälkeen jatka ylläpitosiivousannostuksella. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tee käyttöliuos yhden päivän tarpeeseen. Kostuta pyyhe tai moppi käyttöliuoksella ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Käytä kosteata menetelmää. Pintoja ei huuhdella.

Jos siivouksessa käytetään jaksottain emäksisiä, happamia tai desinfioivia puhdistusaineita, tee alkukäsittely uudelleen ja jatka tämän jälkeen ylläpitosiivouksen mukaisella annostuksella.

Alku-ja kertakäsittely 30 ml / 1 l vettä
Ylläpitosiivous 10 ml / 1 l vettä

Ympäristö ja turvallisuus

Pakkaus voidaan kierrättää käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Käytä suojakäsineitä . Jos joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

Huomioitavaa

Kiilto Pro -tuotteissa käytetyt mikrobit ovat probioottisia bakteereja, jotka ovat luokiteltu ihmisille turvallisiksi. Niitä esiintyy luonnossa ja niitä on hyödynnetty laajasti jo vuosikymmeniä elintarviketeollisuudessa, raaka-aineiden tuotannossa, vaihtoehtoisessa sairaanhoidossa sekä lääkeaineiden ja teollisten entsyymien tuotannossa.

4026 0036