Kiilto Pro Moisture Proof
Kosteussulku

Kiilto Pro Moisture Proof laatoitettavien seinäpintojen kosteussuojaukseen, esim. wc-tilat ja kodinhoitohuoneet. Eurofins tuotesertifikaatti C51/99.

Edut ja ominaisuudet

  • riittoisa, hyvät levitysominaisuudet
  • seinäpintojen kosteussuojaus ennen laatoitusta, esim. wc-tilat ja kodinhoitohuoneet
  • kuivumisaika n. 1 + 2 h

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Moisture Proof on tarkoitettu huonetilasta rakenteisiin menevän kosteuden estoon (ei siis rakenne- ja maakosteuden sulkuun). Alustan on oltava puhdas, kuiva ja pölytön. Märkätilojen lattioiden ja seinien vedeneristykseen suositellaan Kiilto vedeneristeiden käyttöä erillisten ohjeiden mukaan.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511900019
3 l 6411511900033
10 l 6411511900101
Alustan kosteus

Kiilto seinätasoitteet voidaan käsitellä tasoitteiden teknisissä tiedoissa ilmoitetun kuivumisajan mukaisesti.

Betonialusta < 90 % RH

Ilman kosteus

< 60 %

Käyttölämpötila

+10–25 °C

Pakkauskoot

1 l, 3 l, 10 l

Riittoisuus

4–5 m²/l

Sekoitussuhde

1. käsittely 1:1 vedellä ohennettuna
2. käsittely ohentamattomana

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 kg/ l

Tyyppi/sideaine

Synteettinen kumi

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

pH

n. 9

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Ravista pakkausta ennen käyttöä. Tee ensimmäinen käsittely 1:1 vedellä ohennetulla Kiilto Pro Moisture Proofilla käyttäen telaa tai sivellintä. Uusi käsittely 1–2 tunnin kuluttua ohentamattomalla Kiilto Pro Moisture Proofilla. Laatoita pinta kuivumisen jälkeen, mieluiten seuraavana päivänä, Kiilto Oy:n valmistamalla kiinnityslaastilla tai kaakeliliimalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.