Kiilto Pro Kerasafe Project

Kerasafe Project -vedeneristysjärjestelmän vesi- ja höyrytiivis kangas märkätilojen vedeneristykseen. Erittäin elastinen, kestävä ja korkean halkeamasiloituskyvyn omaava vedeneristekangas. Vedeneristys voidaan tehdä yhdellä kerralla laatoitusvalmiiksi ja se on laatoitettavissa jopa 4 (seinät) ja 6 (lattiat) tunnissa.

Edut ja ominaisuudet

  • erittäin kestävä
  • vesihöyrynlapäisyarvo Zv = 1 600 000 s/m
  • Kiilto Pro Kerasafe Foil Attach -liimalla asennettua seinät laatoitettavissa n. 4 h ja lattiat n. 6 h kuluttua
  • useita eri kiinnitysvaihtoehtoja
  • ETA-hyväksytty

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Kerasafe Project vedeneristysjärjestelmän vedeneristyskalvo sisätilojen lattioille ja seinäpinnoille laatoituksen alle. Soveltuvia käyttökohteita ovat muun muassa asuinrakennukset, julkisten rakennusten märkätilat, koulut ja urheiluhallit.

PakkauskokoEAN-koodi
1 x 30 m 6411510851305
1 x 200 m 6411510851206
Alustan kosteus

Levy alusta: 8–12 %
Betoni- ja tasoite alustoilla:
< 85 % RH M1000 ECO/Floor Plus:lla kiinnitettäessä < 90 % RH muilla kiinnitysaineilla

Halkeamansilloituskyky

> 1,5 mm (kategoria 3)

Kerrosvahvuus

n. 0,5 mm

Käyttölämpötila

+ 15–25 °C

Pakkauskoot

1 x 30 m
1 x 200 m

Tiheys/ominaispaino

n. 270 g/m²

Tyyppi/sideaine

Elastomeeri kalvo (sisäosa)
PP fleece (pintakerros)

Vesihöyrynläpäisy

EN ISO 12572, olosuhde C
W = 5,3 x 10ˉ¹² kg/(m²Pa)
Sd = 37 m

EN ISO 12572, RH 100%-75%
Zv = 1 600 000 s/m

Käyttöohje

Kiilto Pro Kerasafe Project on elastinen, vesi- ja höyrytiivis vedeneristyskalvo. Kerasafe Project kalvoa kiinnitettäessä huoneen, materiaalin ja alustan lämpötilan tulee olla normaali. Vallitsevat työolosuhteet kuten ilmankosteus ja lämpötila vaikuttavat oleellisesti tartuntaan, kuivumisaikaan sekä vedeneristekalvon mahdolliseen mittamuutokseen. Käytettäessä mattoliimaa kalvon kiinnittämiseen tulee pinta laatoittaa 3 vuorokauden kuluessa kalvon asennuksesta. Tutustu ennen työn aloittamista menetelmäoppaaseen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.