Kiilto Pro Kerasafe Foil Attach
Kerasafe kankaiden kiinnitys- ja limitysliima

2-komponenttinen sementtipohjainen liima Kiilto Pro Kerasafe kankaiden kiinnitykseen. Soveltuu myös kankaan limitysten tiivistyksiin sekä Kiilto läpivienvivahvikkeiden ja valmiiden nurkkavahvikkeiden kiinnityksiin. Tuote on ETA -testattu yhdessä Kiilto Pro Kerasafe kankaiden kanssa.

Edut ja ominaisuudet

  • hyvät levitysominaisuudet
  • riittoisa
  • vedeneristekankaan kiinnitys ja läpivientien sekä limitysten teko samalla tuotteella
  • laatoitettavissa: seinät n. 4 h ja lattiat n. 6 h kuluttua

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Kerasafe Foil Attach liima on 2-komponenttinen tela- /sivellinlevitteinen Kerasafe vedeneristekankaan kiinnitys- ja limitysliima.

PakkauskokoEAN-koodi
6,3 + 4,2 kg 6411513788158
Alustan kosteus

<90 % RH

Avoin aika

10–15 min primeroidulla alustalla
primeroimattomalla alustalla <10 min

Käyttölämpötila

+10–25 °C

Liiman levitysmäärä

n. 700 g/m² riippuen alustan huokoisuudesta

Lämmönkesto kuivana

- 20–70 °C

Pakkauskoot

10,5 kg (6,3 kg neste + 4,2 kg jauhe)

Pinnoituskuiva

Laatoitus seinillä 4 h kuluttua ja lattioissa 6 h Kerasafe kankaan asennuksesta

Purkkiaika

n. 2 h

Sekoitussuhde

60 (neste) : 40 (jauhe)

Tiheys/ominaispaino

n. 1,3 kg/l

Tyyppi/sideaine

Styreeniakrylaatti (neste) ja sementti (jauhe)

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi

pakkasenkestävyys

Nestekomponentti jäätyvää

seoksen väri

Rusehtava

Käyttöohje

Sekoitus: Kaada neste sekoitusastian pohjalle. Kaavi mukaan mahdollisesti astian välikannen pohjassa oleva neste. Ripottele jauhe sekoituksen aikana nesteen joukkoon. Sekoita n. 3 min, kunnes massa on tasainen. Massan sekoitussuhde painon mukaan on 60:40 (neste:jauhe). Valmiin massan purkkiaika on n. 2 h, sekoita kerralla määrä jonka ehdit käyttää tässä ajassa. Älä ohenna seosta joka on alkanut kovettumaan.

Seinät: Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat vedeneristeen ja laatoituksen alle soveltuvalla Kiilto seinätasoitteella. Pohjusta tarvittaessa kuiva seinäpinta ennen Kerasafe vuodan asennusta 1:1 ohennetulla Kiilto Pro Keraprimerilla. Huom. pohjustus lisää liiman avointa aikaa levityksen jälkeen. Anna pohjusteen kuivua noin 1 tunti ennen Kerasafe vuodan asennusta. Levitä liima yhden vuodan alueelle kulmiin, nurkkiin ja seinäpinnalle. Asenna Kerasafe vuota paikoilleen siten, että vuota taittuu 5 cm nurkan yli viereiselle seinälle ja 5 cm lattialle. Hierrä vuota paikoilleen jäykän muovilastan avulla siten, että kaikki ilma pääsee pois ja vuota kiinnittyy alustaan 100 %:sesti. Liimaa vuotien limityskohdat Kiilto Pro Kerasafe Foil Attachilla.

Lattiat: Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat Kiilto lattiatasoitteella. Pohjusta tarvittaessa kuiva lattiapinta ennen Kerasafe vuodan asennusta 1:1 ohennetulla Kiilto Pro Keraprimerilla. Anna pohjusteen kuivua noin 1 tunti ennen Kerasafe vuodan asennusta. Asenna itseliimautuva Kiilto Pro Kerasafe kaivolaippa lattiakaivon päälle. Levitä liimaa lattialle, limityskohtiin ja kaivolaipan päälle. Rullaa vuota paikoilleen ja hierrä kiinni, jotta ilma pääsee pois. Levitä liimaa läpivientien kohdalle ja kiinnitä valmiit läpivientikappaleet paikoilleen. Liimaa valmiit sisä- ja ulkonurkkakappaleet paikoilleen Kiilto Pro Kerasafe Foil Attachilla. Levitä liimaa myös läpivientikappaleiden ja nurkkakappaleiden päälle. Ennen laatoitusta leikkaa lattiakaivon kohdalle n. 60 mm kaivon halkaisijaa pienempi reikä ja paina kiristysrengas paikoilleen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.