Käyttöala

Kiilto Kerasafe vedeneristysjärjestelmiin saumojen tiivistämiseen. Helppo ja nopea asentaa.

PakkauskokoEAN-koodi
10 cm x 20 m 6411510852203
Kerrosvahvuus

n. 0,38 mm

Käyttölämpötila

+15–25 °C

Pakkauskoot

10 cm x 20 m

Tiheys/ominaispaino

n. 170 g/m2

Tyyppi/sideaine

PE kalvo
PP fleece

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 2 vuotta.

Käyttöohje

Kiinnitetään märkätiloihin soveltuvaan alustaan, jonka tulee olla puhdas ja tasainen. Teippi painetaan huolellisesti kiinni alustaan. Teipin jatkokset tehdään limittämällä teippi 5 cm matkalta. Kerasafe kangas kiinnitetään teippiin järjestelmään kuuluvalla kiinnitysaineella. Samalla tiivistetään teipin limityskohdat.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.