Kiilto Pro Heavy Duty Wipes
Puhdistuspyyhkeet käsille hankausvaikutuksella

Puhdistusliinat poistavat tehokkaasti öljyn, maalit, liimat, vedeneristeen sekä muut vaikeat liat iholta ilman vettä. Liinat ovat miedosti hajustettuja ja niissä on hankausta tehostava pinta. Tuotteen liuos on tehokas ja se sisältää ihoa suojaavaa glyseriiniä.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin likaisten käsien puhdistukseen
  • Poistaa lian ja vedeneristeen iholta ilman vettä 
  • Karhennettu pinta, joka helpottaa hankausta
  • Miedosti hajustettu
  • Sisältää ihoa hoitavaa ja suojaavaa glyseriiniä
  • Käyttäjäystävällinen, hygieeninen pakkaus
  • Pyyhkeen koko 200 x 250 mm

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Miedosti hajustettu pyyhe karkealla pinnalla lian poistamiseen. Materiaali on paksua ja kestävää, minkä vuoksi se sopii likaisille käsille ja työkaluille ja tehoaa kaikkein vaikeimpiin likoihin. Toinen puoli pyyhkeestä on sileä ja sitä voidaan käyttää silloin, kun puhdistus ei vaadi vahvaa hankausta. Pyyhe on valmistettu sinisestä polypropeenista.

PakkauskokoEAN-koodi
6 x 75 kpl 5701684737323
Pakkauskoot

1 pakkaus, sis. 75 kpl liinoja

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 24 kuukautta. Parasta ennen päiväys on pakkauksessa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.