Kiilto Pro Fireproof N1
Palonestoaine suodatinmateriaaleille

Kiilto Pro Fireproof N1 on palonsuoja-aine suodatinkuitukankaille.

Edut ja ominaisuudet

  • Monipuoliset levitysmahdollisuudet (mm. ruisku- ja upotuslevitys)
  • Hyvä yhteensopivuus useimpien akryylisten sideaineiden kanssa helpottaa ruiskutettavuutta ja parantaa ruiskutusjälkeä

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesipohjainen tuote suodatin- ja lasikuitukankaiden palosuojaukseen. Tuote on halogeenivapaa. Valmiilla tuotteella saavutetaan paloluokka E (rakennusmateriaalit) tai paloluokka F1 (suodattimet). Tuote on tarkoitettu teollisuuskäyttöön.

PakkauskokoTuotekoodi
*Kiilto Pro Fireproof N1 Schütz cont T3869.996
Tyyppi/sideaine

fosforia ja typpeä sisältäviä yhdisteitä

olomuoto

valkoinen dispersio, kuiva-ainepitoisuus 27 %

pH

noin 8

Viskositeetti

100 mPas (Brookfield RVT, +20°C)

Varastointi

6 kk

Käyttöohje

Tuote voidaan lisätä suodatinkankaiden lujitteena käytetyn sideaineen
joukkoon. Yhteensopivuus sideaineen kanssa on varmistettava ennen käyttöä. Lisäysmäärä on tavallisesti 30-50% (kuivapaino) materiaalista riippuen. Tuote on sekoitettava hyvin ennen käyttöä. Suojeltava jäätymiseltä. Tuote ruiskutetaan puhtaalle, kuivalle ja pölyttömälle pinnalle. Laitteet ja käytetyt välineet puhdistetaan lämpimällä vedellä. Suojeltava jäätymiseltä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu