Kiilto Pro Drain Clean
Probioottinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine

Keittiöiden lattiakaivojen hajunpoistoon ja viemärien rasvatukosten estämiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Riittoisa ja tehokas
  • Ympäristönmyötäinen
  • Miedosti hajustettu tuote, miellyttävä käyttää
  • Hellävarainen pinnoille, ihmisille ja ympäristölle.

Resepti koostuu entsyymeistä, bakteereista ja pinta-aktiivisista aineista, jotka yhdessä muodostavat kolmivaiheisen vaikutuksen rasvaa, proteiineja, tärkkelystä ja rasvoja vastaan ​​hajulukoissa, putkissa ja rasvanerottimissa.

Kiilto Pro Drain Clean koostuu ainutlaatuisesta mikro-organismien sekoituksesta, joka muodostaa ja tuottaa hyvin toimivan määrän entsyymejä, jotka hajottavat tehokkaasti rasvaa, rasvahappoja, proteiineja ja hiilihydraatteja.

Säännöllisesti annosteltuna Kiilto Pro Drain Clean pitää viemärit ja rasvanerottimet puhtaina sekä eliminoi pahan hajun. Tuote on turvallinen kaikille viemäreissä ja rasvanerottimissa käytetyille materiaaleille

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Keittiöiden, grillien, elintarviketeollisuuden tms. biologinen rasvanhajotus. Lattiakaivojen hajunpoisto ja rasvatukosten ehkäiseminen. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 7

Ulkonäkö ja tuoksu

Opaalinen, viskoottinen neste

Valmistusmaa

SAKSA

PakkauskokoTuotekoodiGTINHUOM!
1 x 10 l 63151 6417964631517 Korvaa tuotekoodin 63171
Varastointi

Säilytettävä yli + 5 °C lämpötilassa. Säilyy 1,5 vuotta valmistuspäivästä.

Käyttöohje

Annostelu manuaalisella annostelijalla tai automaattisella pumpulla.
Lattia viemäreille: Annostelu automaattisesti 150ml kahdesti päivässä. Hajulukkoon: Annostele 30ml tai annostelukorkillinen. Toista kunnes haju häviää. Käytä 30 ml viikoittain hajujen ennalta ehkäisemiseksi ja pitääksesi viemäri puhtaana.

Rasvanerotin tyhjennetään ennen tuotteen käyttöä.

1. Alkuannostelu: annostellaan suoraan viemärijärjestelmään ja rasvanpoistokaivoon

2. Päivittäinen annostus: Annostellaan viemärijärjestelmään. On suositeltavaa lisätä tuotetta viemärijärjestelmään automaattisen annostelulaitteen avulla päivittäisen puhdistuksen jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tensidit ovat biologisesti hajoavia jätevedenpuhdistuksessa. Muut raaka-aineet ovat ympäristömyötäisiä. Tyhjät, huuhdotut astiat voidaan käyttää energiana.

Huomioitavaa

Mikrobit eivät ole patogeenisiä eli eivät aiheuta infektioita ihmisille, eivätkä opportunistisia (eivät aiheuta heikentyneessä kunnossa olevalle ihmiselle infektiota) sekä ne ovat luontaisesti esiintyviä (Class I, EFB).

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Emulgoivat rasvalikaa, jotta mikrobit pääsevät vaikuttamaan.