Kiilto Pro Contact
Vesiohenteinen kontaktiliima

Vesiohenteinen kontaktiliima, joka soveltuu erilaisten lattiapäällysteiden, korkin, PVC profiilien ja listojen, laminaatin, nahan ja tekstiilin liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • vesiohenteinen kontaktiliima
  • vähäemissioinen
  • voidaan lämpöaktivoida
  • luja liimasauma
  • riittoisuus 2–4 m²/l (kaksipuoleisesti)

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Contact on vesiohenteinen kontaktiliima lattia ja seinäpäällysteiden kiinnitykseen. Soveltuu erilaisten lattiapäällysteiden, korkin, PVC profiilien ja listojen, laminaatin, metallin, nahan ja tekstiilin liimaukseen.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511790016
3 l 6411511790030
Käyttölämpötila

+15–25° C

Pakkauskoot

1 l, 3 l

Riittoisuus

2–4 m²/l (kaksipuoleisesti)

Tiheys/ominaispaino

1,38 kg/l

Tyyppi/sideaine

Vesiohenteinen polymeeridispersio

Työskentelyaika

30 min - 4 h. Voidaan lämpöaktivoida uudelleen 5 päivän sisällä liimauksesta levityksestä.

Varastointi

Avaamattomana + 5–25° C lämpötilassa 12 kuukautta

Värit

Beige

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla kuivia, kiinteitä, tasaisia ja puhtaita. Liima levitetään molempiin pintoihin siveltimellä, telalla tai liimalastalla. Liiman annetaan kuivua kosketuskuivaksi, jonka jälkeen pinnat puristetaan voimakkaasti yhteen. Kontaktiliimaus aika on 30 min - 4 tuntia. Liima voidaan aktivoida uudelleen lämmittämällä 5 päivän sisällä liiman levityksestä. Poista liimatahrat tuoreena vedellä. Noudata myös liimattavan materiaalin valmistajan ohjeita asennuksesta.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa (23° C/50 RH %). Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä ja -laseja. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED