Kiilto Pro Construct
Rakennusliima

Erikoisliima mineraalivilla-, styrox- ja akustiikkalevyjen sekä erilaisten huokolevyjen kiinnitykseen seinä- ja kattopintoihin. Hyvä alkutarttuvuus.

Edut ja ominaisuudet

  • erinomainen alkutartunta
  • luonnonvalkoinen
  • riittoisuus 1–2 m²/l, pisteliimauksena jopa 4 m²/l
  • sopivat materiaalit: 
    akustiikkalevyt, kipsilevyt, saneerauskipsilevyt, halltex tai vastaavat sisustuslevyt

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Hyvän alkutartunnan omaava erikoisliima eriste- ja akustiikkalevyjen sekä erilaisten huokolevyjen kiinnitykseen seinä- ja kattopintoihin.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511022018
3 l 6411511022032
10 l 6411511022100
15 l 6411511022155
Alustan kosteus

betoni: max. 4 paino-% tai alle 90 % RH

Käyttölämpötila

+18–25 °C

Käyttöolosuhteet

Erittäin korkea ilmankosteus hidastaa liiman kuivumista ja voi aiheutaa ongelmia.

Pakkauskoot

1 l, 3 l, 10 l, 15 l

Riittoisuus

Noin 1–2 m²/l alustasta, liimattavasta materiaalista ja liimaustavasta riippuen.

Tiheys/ominaispaino

1,5 kg/l

Työskentelyaika

15–25 min, märkäliimaus.

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää (liimasauma pakkasenkestävä)

Käyttöohje

Kiinnitysalustana voi olla betoni, muurattu pinta, rakennuslevyt, maalatut pinnat (kosteuden kestävä) ja useimmat muovit (ei PE, PP tai PTFE). Alustan tulee olla kuiva ja pölytön. Liimattavan materiaalin laadusta ja painosta riippuen levitä liima "pisteinä" 8–10 cm leveinä raitoina tai koko alueelle siten, että levyjen reunoille tulee joka tapauksessa liimaa. Levityksen jälkeen paina levy välittömästi alustaan. On eduksi asettaa levy aluksi 5–10 cm sivuun lopullisesta asemastaan ja liu'uttaa se painaen lopulliselle paikalleen, jolle se naputellaan. Liima antaa heti riittävän alkutarttuvuuden, joten tukea ei yleensä tarvita edes riippuvissa liimauksissa. Liimasauman lopullinen lujuus saavutetaan olosuhteista riippuen 1–5 vrk aikana. Liiman kuivumista ei saa nopeuttaa keinotekoisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu