Kiilto Pro 704 BSP
Lattiatasoitteiden jälkihoito- ja pölynsidonta-aine

Vesiohenteinen lattiatasoitteiden ja betonilattioiden jälkihoito- ja pölynsidonta-aine kevyesti rasitettuihin tiloihin.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvin vesihöyryä läpäisevä
  • Hyvä kemikaalien kesto
  • Erittäin riittoisa

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesiohenteinen, diffuusioavoin pintakäsittelyaine sisätilojen lattioille, jotka on tasoitettu tarkoitukseen sopivalla tasoitteella. Tuote suojaa alustaa kulumiselta ja helpottaa sen puhdistusta. Tuote soveltuu uusien lattioiden pintakäsittelyyn tai aiemmin käsittelemättömien tasoite- tai betonilattioiden huoltokäsittelyyn. Tuote soveltuu myös sementtipohjaisten oikaisutasoitteiden käsittelyyn, mikäli tasoitepinta on pitkään päällystämättä.

Pintakäsittelyaineen kuivuttua alusta kestää kevyttä mekaanista rasitusta, kuten kävelyä tai kevyttä kumipyöräliikennettä, ei kuitenkaan nastarenkaita. Tuotteella on hyvä kemiallinen kestävyys, mutta sitä ei ole tarkoitettu jatkuvaan kemialliseen- tai vesirasitukseen.

PakkauskokoEAN-koodi
5 l 6411515511051
Käyttölämpötila

Suositus: +10–20 °C (tuotteen, alustan ja tilan).
max. 25 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

M1

Pakkauskoot

5 L

Riittoisuus

3 L (valmista laimennosta) -> 20–30 m²
Riittoisuus riippuu alustan huokoisuudesta.

Sekoitussuhde

Tuotetta 1 osa + vettä 2 osaa

Tiheys/ominaispaino

n. 1

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi.

Vesihöyrynläpäisy

Sd < 0,2 m

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Tuotteen, alustan ja tilan lämpötilan tulisi olla tuotetta levitettäessä +10 ja +20 asteen välillä, mutta korkeintaan +25 astetta. Käsittelyn saa tehdä aikaisintaan 24 tunnin kuluttua tasoituksesta. Betonipinnasta pitää poistaa sementtiliima tuotteen imeytymisen varmistamiseksi. Tuote laimennetaan 1:2 (1 osa tuotetta ja 2 osaa puhdasta vettä).

Seos levitetään alustalle harjalla. Ruiskulevityksessä tulee tuote aina työstää vielä erikseen pintaan harjaamalla. Varmista, että tasoitepinta kyllästyy tuotteella. Poista ylimääräinen tuote pinnalta vaahtokumilastalla tai muulla sopivalla työkalulla.
Huom. tietyntyyppiset vaahtokumit voivat värjätä pinnan. Testaa työkalun soveltuvuus ensin pienelle alueelle. Tuotteen kuivumista ei saa nopeuttaa lattialämmityksellä tai voimakkaalla ilmavirralla.

Pinta on kävelykuiva n. 30 minuuttia käsittelyn jälkeen. Lopullisen kemiallisten aineiden ja mekaanisen rasituksen kestonsa pinta saavuttaa noin 3 vuorokaudessa riippuen käsitellyn pinnan lämpötilasta.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.