Kiilto Pro Premium
Voimaliima

Erittäin hyvän alkutartunnan omaava, elastinen voimaliima puun, betonin, kiven ja lasin sekä eri metallien ja muovien liimauksiin. Liuotteeton, ei sisällä isosyanaatteja. Laaja lämmönkestoalue -40…+100 °C. Merivedenkestävä. 1-komponenttinen.

Edut ja ominaisuudet

  • Paras alkutartunta, erinomainen lämmönkesto, kosteuden- ja kemikaalienkestävä
  • Liimaukset
  • Riittoisuus 8,9 x 8,9 mm kolmion muotoista saumaa, n. 7,3 m/patruuna
  • Kuivuminen 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
  • Sisä- ja ulkotilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yksikomponenttinen Kiilto Premium on silyylipolymeeriteknologiaan perustuva voimaliima. Tuote sopii kiinnittämiseen sekä tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa. Suurta alkutartuntaa vaativat liimaukset (auto, vene ja asuntovaunu), listoitusliimaukset sekä rakennuslevyjen kiinnitys. Käytettävien materiaalien on oltava pölyttömiä sekä vapaita rasvasta ja öljystä. Tuote tarttuu erilaisiin kivipintoihin, betoniin, useimpiin metalleihin, puuhun, lasiin ja lasitettuihin pintoihin sekä epoksi- ja polyesteripintoihin. Eri muovilaaduilla on syytä tehdä tartuntakoe ennen varsinaista käyttöä. Täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen. Liuotteeton, ei sisällä isosyanaatteja eikä ftalaatteja. Päällemaalattavissa useimmilla vesiohenteisilla maaleilla (tee aina maalauskoe). Kestää erittäin hyvin säärasitusta, hyvä UV-valon kesto. Hyvä
kemikaalien kestävyys (laimeat liuokset). Merivedenkestävä. Ei sovellu
lasituskäyttöön.

PakkauskokoVäriEAN-koodi
290 ml valkoinen 6411512440293
Kovettumisnopeus

3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk (23 °C/50 % RH)

Kovuus

Shore A 60

Kutistuma

n. 2 %

Käyttölämpötila

+1– +40 °C

Leikkauslujuus

RST-RST 2 N/mm²

Maksimi saumaliike

± 25 %

Murtolujuus

2,2 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

350% (DIN 53504)

Pakkauskoot

290 ml

Riittoisuus

8,9 x 8,9 mm kolmion muotoista saumaa, n. 7,3 m/patruuna.

Tiheys/ominaispaino

n. 1.6 kg/l

Tyyppi/sideaine

MS polymeeri

Varastointi

Avaamattomana (+10- +25) °C lämpötilassa 18 kuukautta

nahoittumisaika

n. 10 min (23 °C, RH 50 %)

olomuoto

Korkeaviskoottinen pasta

Käyttöohje

Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki ja kierrä pursotuskärki paikoilleen. Tuote levitetään joko käsi- tai akkutoimisella pistoolilla. Huom! Tuote on erittäin korkeaviskoottista, joka on syytä huomioida puristinta valittaessa. Liimattaessa levitetään raitoina. Tiivistettävät/liimattavat pinnat on puhdistettava epäpuhtauksista ennen tuotteen levitystä. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla. Kovettunut tuote vain mekaanisesti. Vallitsevat olosuhteet kuten ilman kosteus, ilman lämpötila, alustan laatu sekä sen kosteus ja massamäärä vaikuttavat voimakkaasti nahoittumisnopeuteen ja vulkanoitumiseen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED