4026 0036

Kiilto Pro Plusclean
Yleispuhdistusaine

Kiilto Plusclean kuuluu Kiilto Natura-sarjan tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat valmistettu kasvipohjaisista eli uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja.

Kiilto Plusclean on myös Joutsenmerkitty yleispuhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Edut ja ominaisuudet

  • Hajusteeton
  • Soveltuu elintarviketiloihin
  • Väriaineeton
  • Taloudellinen
  • Tehokas
  • Joutsenmerkki
  • Allergiatunnus

Voidaan käyttää sekä käsi- että konemenetelmiin. Tuotteelle myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki. Kiilto Plusclean on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötuote. Tuote on valmistettu kasvipohjaisista, uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yleispuhdistusaine kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Voidaan käyttää myös astioiden pesuun, soveltuu elintarviketiloihin sekä kosteiden tilojen ylläpitosiivoukseen.

pH

Tuotteen pH: 10
Käyttöliuoksen pH: 9.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTINHuom.
3 x 5 l 41117 6417964411171 Tuote korvaa tuotekoodin 410653 Kiilto Plusclean 5 l
6 x 1 l 41116 6417964411164 Tuote korvaa tuotekoodin 410651 Kiilto Plusclean 1 l
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous: 1-5 ml / 1 l vettä.
Perussiivous, kiinnittyneen lian poisto: 5-50 ml / 1 l vettä.
Astioiden käsintiskaukseen: 5-15 ml / 1 l vettä.

Ylläpitosiivous. Annostellaan likaisuuden mukaan. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, esivalmistele siivoustekstiilit ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Konemenetelmissä tee käyttöliuos yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön ja aja lattiat puhtaiksi.

Perussiivous, kiinnittynyt/pinttynyt lika. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, levitä pinnoille ja anna vaikuttaa 5 - 10 min. Pese lattianhoitokoneella tai hankaa käsimenetelmin, imuroi liuos pois ja huuhtele pinnat huolellisesti ja kuivaa.

Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Saippuaa (< 5 %)Toimii vaahdonestona.
4026 0036