Kiilto Paste Eco
Käyttövalmis tapettiliisteri

Hengittävä valmisliisteri paperitapettien ja paperipohjaisten vinyylitapettien kiinnittämiseen. Soveltuu sekä käsin että koneellisesti tapahtuvaan liisteröintiin.

Edut ja ominaisuudet

  • muoviton, hengittävä, soveltuu käsin ja koneellisesti tapahtuvaan liisteröintiin
  • paperitapeteille ja paperipohjaisille vinyylitapeteille
  • 4-5 m²/l

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

M1-luokiteltu valmisliisteri paperitapettien kiinnitykseen imukykyisille ja maalatuille alustoille. Sopii sekä käsin että koneellisesti tapahtuvaan levitykseen. Ei täysmuovisille materiaaleille tai muovipinnoille.

PakkauskokoEAN-koodi
5 l 6411511312058
10 l 6411511312102
15 l 6411511312157
Alustan kosteus

puu: 8–12 %, betoni: max. 3 p-% tai alle 85 % RH

Käyttölämpötila

+18–25 °C

Pakkauskoot

1 l, 5 l, 10 l, 15 l

Riittoisuus

4–5 m²/l

Tiheys/ominaispaino

n. 1,03

Tyyppi/sideaine

jalostettu tärkkelys

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä. Avattu astia käytettävä 1 kuukauden kuluessa.

pakkasenkestävyys

jäätyvää

Käyttöohje

Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Sekä tapetin että liiman on annettava lämmitä tähän lämpötilaan. Kiinnitysalustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Poista vanhat tapetit ja irtonaiset maalit. Tasoita ja hio epätasaisuudet. Pohjamaalaa tai esiliisteröi voimakkaasti imevät alustat. Käytä pohjamaalaukseen kosteutta kestävää himmeää pohjamaalia ja esiliisteröintiin 1:1 vedellä ohennettua liisteriä. Pese vanha maalipinta esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin.

Noudata tapetinvalmistajan asennusohjeita. Levitä liima tasaisesti tapetin taustaan. Taita vuodat kaksinkerroin ja anna vettyä muutama minuutti. Taita vuodan yläosa auki ja aloita kiinnitys katonrajasta. Taita alaosa auki ja paina vuota kiinni tapettiharjalla keskeltä reunoille päin, niin että ilmakuplat poistuvat. Vältä liiman joutumista tapetin pinnalle. Poista mahdolliset liisteritahrat välittömästi kostealla liinalla tai sienellä painellen. Voimakas hankaaminen aiheuttaa helposti väri- ja kiiltomuutoksia tapettipintaan. Huolehdi tapetoidun tilan tuuletuksesta.


Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu