Kiilto OT
Seinän oikaisutasoite

Hyvin täyttävä, kuituvahvisteinen, oikaisutasoite ja paikkausmassa seinäpinnoille sekä kuivissa että märkätiloissa. Kerrospaksuus koloissa 5–40 mm, ylitasoituksissa 5–20 mm. Pinnoitettuna myös ulos. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • kuituvahvisteinen, monikäyttöinen
  • ylitasoitukset, täytöt
  • riittoisuus 1,6 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 1–3 vrk
  • sisätilat, pinnoitettuna myös ulos

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto OT on oikaisutasoite kiviaineksisille seinäpinnoille. Valmis tasoitepinta voidaan maalata tai laatoittaa. Kun tarvitaan sileämpää pintaa, esimerkiksi vedeneristeen alle, tasoitepinta voidaan joko ylitasoittaa hienommilla Kiillon seinätasoitteilla tai viimeistellä teräslastalla hiertämällä.

PakkauskokoEAN-koodi
20 kg 6411513720202
Alustan kosteus

betoni < 90 % RH

Kerrosvahvuus

5–40 mm, ylitasoituksissa 5–20 mm

Kovettumisnopeus

n. 1–3 vrk (+18 °C) (riippuen kerrosvahvuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

suositus: +18–20 °C, alin käyttölämpötila +5 °C

Max. Raekoko

3 mm

Pakkauskoot

20 kg, säkki

Puristuslujuus

luokka CSIV (EN 998-1)

Riittoisuus

1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,6 kg

Sekoitussuhde

4,8–5,2 l vettä 20 kg tasoitetta

Tartuntalujuus

> 0,5 MPa (EN 998-1)

Tyyppi/sideaine

Polymeeri-sementti-hiekkapohjainen jauhe

Työskentelyaika

2–3 tuntia (+18 °C )

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi

Värit

harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla riittävän lujat, puhtaat ja pölyttömät. Sisätiloissa kuivat huokoiset pinnat kostutetaan vedellä ennen tasoittamista, tai käsitellään Kiilto Pro Start Primer tai Kiilto PrimerOne tartuntapohjuste:vesi-seoksella (1:4). Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Kiilto OT sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä 10–15 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoitemassa levitetään käsinlevityksenä teräslastalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.