Kiilto OT Light
Kevyttäytteinen seinän oikaisutasoite

Kevyt, hyvin täyttävä seinien oikaisutasoite kuiviin ja märkätiloihin. Ruiskutettava. Erittäin vähäinen kuivumiskutistuma. Pinnoitettuna myös ulos. Osittain tasoittamisessa 5–50 mm, ylitasoituksissa 5–30 mm. Sementtisideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • kevyt työstää, erittäin vähäinen kuivumiskutistuma
  • ylitasoitukset, täytöt
  • riittoisuus 1,3 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 1–3 vrk
  • sisätilat, pinnoitettuna myös ulos

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto OT Light on oikaisutasoite kiviaineksisille seinäpinnoille. Valmis tasoitepinta voidaan maalata tai laatoittaa. Kun tarvitaan sileämpää pintaa esim. vedeneristeen alle, tasoitepinta voidaan tarvittaessa joko ylitasoittaa Kiilto SK Märkätilatasoitteella tai viimeistellä teräslastalla hiertämällä.

PakkauskokoEAN-koodi
20 kg 6411513952207
Alustan kosteus

betoni < 90 % RH

Kerrosvahvuus

osittain tasoitus 5–50, ylitasoitus 5–30 mm

Kovettumisnopeus

n. 1–3 vrk (+18 °C) (riippuen kerrosvahvuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

suositus: + 18–20 °C, alin käyttölämpötila +5 °C

Max. Raekoko

2 mm

Pakkauskoot

20 kg, säkki

Puristuslujuus

luokka CSIII (EN 998-1)

Riittoisuus

1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,3 kg

Sekoitussuhde

4,2–5,0 l vettä, 20 kg tasoitetta

Työskentelyaika

n. 2 tuntia (+18 °C)

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi

Värit

harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla riittävän lujat, puhtaat ja pölyttömät. Sisätiloissa kuivat huokoiset pinnat kostutetaan vedellä ennen tasoittamista, tai käsitellään Kiilto Pro Start Primer tai Kiilto PrimerOne tartuntapohjuste:vesi-seoksella (1:4). Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.
Kiilto OT Light sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä 10–15 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoitemassa ruiskutetaan ja tasoitetaan teräslastalla. Tasoite soveltuu hyvin ruiskutettavaksi yleisimmin käytössä olevilla tasoiteruiskuilla, kun suuttimen koko on riittävän suuri.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
rapid
Avainlippu
Nordic Ecolabel