Kiilto Pro Off Calc
Saostumienpoistaja

Kiilto Pro Off Calc on kalkinpoistoaine pienkoneille. Tuote poistaa tehokkaasti kalkkisaostumat esim. kahvinkeittimistä, vedenkeittimistä, astianpesukoneista ja pesukoneista. Nestemäisyyden ansiosta, tuotetta on helppo annostella ja käyttää.

Edut ja ominaisuudet

  • Turvallinen käyttäjälle ja pinnoille
  • Kiilto Pro Natura -merkki: valmistettu uusiutuvista materiaaleista.

Kalkkikivikerrostumat voivat haitata pienten laitteiden toimintaa. Kiilto Pro Off Calc sisältää sitruunahappoa, joka on hellävarainen pinnalle mutta tehokas kalkkikiveen. Sen nestemäinen muoto mahdollistaa tarkan annostelun laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -sarjasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kalkki- ja ruostekertymien poistamiseen pienistä laitteista. Sopii esim. kahvinkeittimiin, vedenkeittimiin sekä kotitalouksien astian- ja pyykinpesukoneisiin. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 1.5
Käyttöliuoksen pH: 1.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 500 ml 63130 6417964631302
Varastointi

Säilytettävä kuivassa paikassa, tiiviisti suljettuna. Säilyvyysaika vähintään 5 vuotta.

Käyttöohje

Käytetään laitteen käyttöohjeiden mukaisesti.

Astianpesukone : Lisää Kiilto Pro Off Calc (100 ml), kun astianpesukone on täytetty vedellä.

Pesukone: Annostele Kiilto Pro Off Calc (250 ml) pesuainelokeroon ja käytä normaalia pesuohjelmaa . Yhteensopimaton automaattisen annostelun kanssa. Valitse Kiilto Pro Off Calc:lle manuaalinen pesuaineen annostelulokero.

Kahvinkeitin: Anna Kiilto Pro Off Calc (50 ml/0,5 l) tippua vesikammion kautta. Huuhtele puhdistuksen jälkeen juoksuttamalla puhdasta vettä kaksi kertaa läpi.

Vedenkeitin: Keitä ensin vesi vedenkeittimessä. Lisää Kiilto Pro Off Calc keitettyyn veteen ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Laimennosta ei saa keittää, kiehumisvaara. Huuhtele hyvin sen jälkeen.

Suorita astianpesukoneissa ja pesukoneissa neutraloiva pesu tavallisella pesuaineella.

Vältä laimentamattoman tuotteen käyttöä kuumilla pinnoilla.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Off Calc on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja hajoavat helposti jätevedenpuhdistuksessa. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi . Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Huomioitavaa

Huom. Vedenkeitintä puhdistettaessa vettä ei saa keittää, ylikiehumisvaara. Vältä laimentamattoman tuotteen käyttämistä kuumille pinnoille.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (<5 %)Helpottaa hapon tunkeutumista kalkkisaostumaan ja poistaa likaa.
Sitruunahappoa (30%)Irrottaa kalkkisaostumia.