Kiilto Max
Täyttösilote

Käyttövalmis täyttötasoite isojen kolojen sekä seinien ja kattojen tasoittamiseen kuivissa sisätiloissa. Max 25 mm. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • isompiin max. 25 mm:n täyttöihin
  • hiottavissa 2–3 h kuluttua tasoituksesta, lopullinen kuivumisaika 1–2 vrk

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Max on vesiohenteinen karkea silote, joka soveltuu hyvin kolojen täyttöön kuivien tilojen seinissä ja katoissa. Tarvittaessa se voidaan viimeistellä hienorakeisimmilla tasoitteilla ennen maalausta tai tapetointia. Suosittelemme pohjamaalausta ennen tapetointia, jolloin uudelleentapetointi on helpompaa. Kiilto Max täyttää tuotestandardin EN 15824:2009 vaatimukset. Kiilto Maxia voidaan käyttää betoni-, rappaus- ja pohjatasoitetuilla pinnoilla olevien kolojen täyttämiseen.

PakkauskokoEAN-koodi
400 ml 6411512011509
Kerrosvahvuus

koloissa 25 mm (tarvittaessa kahden kerran tasoitus)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...04 (MaalausRYL 2012)

Pakkauskoot

400 ml muovituubi

Riittoisuus

Tuubillinen riittää n. 0,4 m² alalle (1 mm kerros) tai n. 600 pienen kolon (10 mm x 10 mm x 5 mm) täyttöön.

Tartuntalujuus

> 0,3 MPa (EN 15824)

Tiheys/ominaispaino

n. 0,9 kg/l

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden kerroksen levittämistä.

Kiilto Max on käyttövalmis massa. Silote levitetään teräslastalla. Syvissä koloissa levitetään kahteen kertaan. Silote on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED