Kiilto Pro Prepaint cleaner
Maalarinpesu

Emäksinen pesuaine maalausta edeltävään pesuun vettä sietävillä sisä- ja ulkopinnoilla, kuten maalatut seinät, keraamiset laattapinnat, peltikatot ja muut metallirakenteet sekä betonilattiat. Huuhdeltava.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Prepaint cleaner Maalarinpesu on emäksinen, erittäin tehokas maalattavien kohteiden pesuaine. Poistaa lian ja noen vaivattomasti peltikatoista, metallisista sadevesijärjestelmistä ja muista rakennusten peltiosista. Maalarinpesu soveltuu myös runsaasti rasvaisen lian poistamiseen teollisuuden, autotallien, huoltoasemien, konehuoneiden sekä korjaamoiden betoni- ja metallilattioista. Erinomainen lian ja rasvan poistaja raskaan kuljetus- ja maansiirtokaluston huoltopuhdistukseen. Tuotteessa ei ole häiritsevää ominaishajua. Se on täysin vesiliukoinen ja soveltuu myös öljyisen lian pesuun.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411517036019
5 l 6411517036057
Pakkauskoot

1l ja 5l muoviastia

Tyyppi/sideaine

ionittomia tensidejä <5%

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 5 vuotta

pH

laimentamattomana n. 13 käyttöliuoksena; n. 12

Käyttöohje

Pesuliuos harjataan puhdistettavalle pinnalle. Lämmin vesi parantaa lopputulosta. Erittäin likaisissa kohteissa annetaan pesuliuoksen vaikuttaa hetken. Runsas loppuhuuhtelu lämpimällä vedellä ja kuivaus suoritettava ennen maalausta. Esim. peltikattojen tai muiden ulkopintojen huuhtelutulosta edesauttaa vesisade. Pinnat, joita ei voi huuhdella, pyyhitään puhtaaseen veteen kostutetulla siivousvälineellä kahteen kertaan ja kuivataan.

Pesuliuosta käytetään 1/2 - 2 l/m² lian laadusta ja määrästä riippuen.


Laimennusmaalarinpesu (osaa)vesi (osaa)
Tavallinen pesu ennen maalausta120 - 50
Peltikatot ja peltirakenteet110 - 20
Korkeapainepesulaitteissa110 - 100
Öljyisille pinnoille15 - 20


Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu