Kiilto Korkomerkki

Tarrajalustainen, muovinen korkomerkki lattiatasoituksien ja pienimuotoisten pintavalujen korkojen merkitsemiseen. Mitta-asteikko 60 mm:iin asti.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tarrajalustainen, taipuisaa muovia oleva korkomerkki pumpputasoittaen tai käsin tehtävien lattiatasoitusten sekä ohuiden oikaisuvalujen korkeuksien merkitsemiseen.

Tasoitettava- / valettava alusta puhdistetaan irtopölystä ja pääsääntöisesti pohjustetaan esim. Kiilto Pro Start Primerilla, kts. tuotekohtaiset ohjeet.

Käyttöohje

Korkomerkit liimataan omalla tarralla tasoitettavalle tai valettavalle alueelle pohjustuksen jälkeen. Korkomerkkejä tulisi asettaa tilan koosta ja tasoituksen tarpeesta riippuen n. 1–2 metrin välein. Tasoitus- / valukorkeus tarkastetaan tasolaserilla tai vaaituskoneella, ja korkomerkit leikataan saksilla lopullisen tasoite- tai valupinnan tasoon.

 

Mitta-asteikko 60 mm:iin asti 
Suuret numerot 
Taipuisaa muovia, helppo leikata 
Pakkaus: 50 kpl/pkt

 

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.