Kiilto KeraSeal
Saumaliima

Vesitiivis ja kosteuskovettuva 1-komponenttiliima saumojen, läpivientivahvikkeiden, kulmavahvikkeiden ja KeraSafe Kaivolaipan liimaamiseen KeraSafe+ Vedeneristysjärjestelmässä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yksikomponenttinen liima- ja tiivistysaine KeraSafe-vedeneristeen limi- ja lattiakaivosaumoihin.

PakkauskokoEAN-koodi
750 ml 6411512300757
Käyttöolosuhteet

Huoneen, liiman ja päällysteen lämpötila +10 ... 25 °C.

Pakkauskoot

0,75 litran muoviastia

Riittoisuus

n. 30 jm / 0,75 l, 1 litra per 4 m2

Tiheys/ominaispaino

n. 1 kg/l

Tyyppi/sideaine

Silyylimodifioitu polymeeri

Työskentelyaika

n. 45-60 min

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25) °C lämpötilassa 6 kuukautta. Avattu pakkaus tulee säilyttää ylösalaisin.

pakkasenkestävyys

Ei jäätyvää

Käyttöohje

Kiinnitysalustan tulee olla kuiva, kiinteä ja tasainen sekä puhdas pölystä ja rasvasta. Levitä sopiva määrä KeraSealia KeraSafen pinnalle vaahtomuovitelalla, lastalla tai siveltimellä niin, että molemmat pinnat kostuvat kunnolla. Paina pinnat vastakkain ja purista kaikki ilma ulos. Erityisesti kuivissa olosuhteissa tai laajojen pintojen ollessa kyseessä, esim. KeraSafe kaivolaippa, sumuta vettä toiseen liimattavista pinnoista kovettumisen nopeuttamiseksi. Tuoreet liimatahrat poistetaan kankaalla, kuivunut liima voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Avainlippu
Nordic Ecolabel