Kiilto KeraSafe Speed A + X
KeraSafe+ kankaan kiinnitys- ja limitysliima

Nopea, 2-komponenttinen sementtipohjainen liima Kiilto KeraSafe+ Kankaan kiinnitykseen. Soveltuu myös kankaan limitysten tiivistyksiin sekä Kiilto Läpivientivahvikkeiden ja valmiiden nurkkavahvikkeiden kiinnityksiin. Tuote on ETAG -testattu yhdessä Kiilto KeraSafe+ Kankaan kanssa.

Edut ja ominaisuudet

  • erittäin nopea, hyvät levitysominaisuudet, vedeneristekankaan kiinnitys ja läpivientien sekä limitysten teko samalla tuotteella
  • Kiilto KeraSafe+ Kankaan kiinnitysaine 
  • laatoitettavissa: seinät n. 1 h, lattiat 2 h kuluttua Kiilto KeraSafe+ Kankaan asennuksesta

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto KeraSafe Speed liima on 2-komponenttinen tela-/sivellinlevitteinen KeraSafe vedeneristekankaan kiinnitys- ja limitysliima.

PakkauskokoEAN-koodi
5 + 3,3 kg 6411513752159
Alustan kosteus

<90 % RH

Avoin aika

10–15 min primeroidulla alustalla
primeroimattomalla alustalla <10 min

Käyttölämpötila

+10–25 °C

Lämmönkesto kuivana

- 20–70 °C

Pakkauskoot

8,33 kg (5 kg neste + 3,33 kg jauhe)

Pinnoituskuiva

Seinät: Heti KeraSafe kankaan asennuksen jälkeen (laatoituksen aloitus samasta reunasta kuin mistä KeraSafe kankaan asentaminen aloitettiin)
Lattiat: 2 h kuluttua KeraSafe kankaan asennuksesta

Purkkiaika

n. 60 min

Riittoisuus

n. 600 g/m²

Sekoitussuhde

60 (neste) : 40 (jauhe)

Tiheys/ominaispaino

1,2 kg/l

Tyyppi/sideaine

Styreeniakrylaatti (neste) ja sementti (jauhe)

Varastointi

Avamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi

pakkasenkestävyys

Nestekomponentti jäätyvää

seoksen väri

Vaalean punertava (märkänä)
Tumman ruskea (kuivana)

Käyttöohje

Sekoitus:
Ravista nesteosa. Kaada nesteosa sekoitusastian pohjalle ja ripottele jauhe sekoituksen aikana nesteen joukkoon. Sekoita neste ja jauhe huolellisesti keskenään, sekoitussuhde painon mukaan 60:40 kunnes massa on tasainen. Valmiin massan purkkiaika on n. 60 min, sekoita kerralla määrä jonka ehdit käyttää tässä ajassa. Älä ohenna seosta joka on alkanut kovettumaan.

Seinät:
Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat vedeneristeen ja laatoituksen alle soveltuvalla Kiilto seinätasoitteella. Pohjusta tarvittaessa kuiva seinäpinta ennen KeraSafen asennusta 1:1 ohennetulla Kiilto Keraprimerilla. Huom. pohjustus lisää Kiilto KeraSafe Speed liiman avointa aikaa levityksen jälkeen. Anna pohjusteen kuivua noin 1 tunti ennen KeraSafen asennusta. Levitä Kiilto KeraSafe Speed yhden vuodan alueelle kulmiin, nurkkiin ja seinäpinnalle. Asenna KeraSafe vuota paikoilleen siten, että vuota taittuu 5 cm nurkan yli viereiselle seinälle ja 5 cm lattialle. Hierrä vuota paikoilleen jäykän muovilastan avulla siten, että kaikki ilma pääsee pois ja vuota kiinnittyy alustaan 100 %:sesti. Liimaa vuotien limityskohdat Kiilto KeraSafe Speed:llä.

Lattiat:
Hio ja/tai tasoita tarvittaessa epätasaiset alustat Kiilto lattiatasoitteella. Pohjusta tarvittaessa kuiva lattiapinta ennen KeraSafen asennusta 1:1 ohennetulla Kiilto Keraprimerilla. Anna pohjusteen kuivua noin 1 tunti ennen KeraSafen asennusta. Asenna itseliimautuva Kiilto KeraSafe kaivolaippa lattiakaivon päälle. Levitä Kiilto KeraSafe Speed liimaa lattialle, limityskohtiin ja kaivolaipan päälle. Rullaa vuota paikoilleen ja hierrä kiinni, jotta ilma pääsee pois. Levitä Kiilto KeraSafe Speed läpivientien kohdalle ja kiinnitä valmiit läpivientikappaleet paikoilleen. Liimaa valmiit sisä- ja ulkonurkkakappaleet paikoilleen Kiilto KeraSafe Speed:llä. Levitä Speed liimaa myös läpivientikappaleiden ja nurkkakappaleiden päälle. Ennen laatoitusta leikkaa lattiakaivon kohdalle n. 60 mm kaivon halkaisijaa pienempi reikä ja paina kiristysrengas paikoilleen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.