Kiilto KeraSafe + Kangas

KeraSafe -vedeneristysjärjestelmän vesi- ja höyrytiivis kangas märkätilojen vedeneristykseen. Sopii käytettäväksi levy- ja kivirakenteiden kanssa.

Linkit

Dokumentit

Pakkauskoko EAN-koodi
1 x 30 m 6411510850308
Alustan kosteus

Levy alusta: 8–12 %

Betoni- ja tasoite alustoilla:
< 85% RH M1000 Eco/Floor Plus:lla kiinnitettäessä < 90% RH muilla kiinnitysaineilla

Halkeamansilloituskyky

> 1,5 mm (kategoria 3)

Kerrosvahvuus

n. 0,5 mm

Käyttölämpötila

+ 15–25 °C

Pakkauskoot

1 x 30 m

Tiheys/ominaispaino

n. 325 g/m

Tyyppi/sideaine

Elastomeeri kalvo (sisäosa)
PP fleece (pintakerros)

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 2 vuotta.
T0850

Vesihöyrynläpäisy

W = 2,8 x 10ˉ¹² kg/(m²Pa)
Z = 2 620 000 s/m
Sd = 71 m

Käyttöohje

Kiilto KeraSafe + on elastinen, vesi- ja höyrytiivis vedeneristyskalvo. KeraSafe + kalvoa kiinnitettäessä huoneen, materiaalin ja alustan lämpötilan tulee olla normaali. Vallitsevat työolosuhteet kuten ilmankosteus ja lämpötila vaikuttavat oleellisesti tartuntaan, kuivumisaikaan sekä vedeneristekalvon mahdolliseen mittamuutokseen. Käytettäessä mattoliimaa kalvon kiinnittämiseen tulee pinta laatoittaa 3 vuorokauden kuluessa kalvon asennuksesta. Tutustu ennen työn aloittamista menetelmäoppaaseen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.