Kiilto KeraSafe Kaivolaippa

Itseliimautuva butyylilaippa Kiilto Kerasafe+ Vedeneristysjärjestelmään.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

KeraSafe järjestelmään lattiakaivon kohdalle.

PakkauskokoEAN-koodi
370 x 370 mm 6411519004375
Pakkauskoot

37 x 37 cm

Tyyppi/sideaine

Butyylikumi

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa, kuivassa tilassa valolta suojattuna 1 vuosi.

Värit

Musta/Vihreä

Käyttöohje

Asenna itseliimautuva Kiilto KeraSafe Kaivolaippa lattiakaivon päälle. Levitä Kiilto KeraSeal kaivolaipan päälle kauttaaltaan ja tasoita se liimalastalla. Liimaa KeraSafe vedeneristyskangasvuota vahvikkeen päälle.

Leikkaa ennen laatoituksen aloittamista kaivon kohdalle n. 60 mm kaivon halkaisijaa pienempi reikä ja asenna kiristysrengas paikoilleen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED