Kiilto Pro Kerafix
Kaakeliliima

Kosteudenkestävä liima kaakeleiden ja keraamisten laattojen kiinnitykseen seinäpinnoille.

Edut ja ominaisuudet

  • vaalea väri
  • helppokäyttöinen
  • käyttövalmis
  • mieto tuoksu

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Keraamisten laattojen kiinnitykseen seinäpinnoilla sisätiloissa. Kiilto Kerafix sopii myös polystyreeni- ja PU-vaahtolevyjen liimaukseen. Ei jatkuvasti veden kanssa tekemisissä oleviin laatoituksiin.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511026016
3 l 6411511026030
10 l 6411511026108
Alustan kosteus

betoni: max. 4 paino-% tai alle 90 % RH

Käyttölämpötila

+18–25 °C

Pakkauskoot

1 l, 3 l, 10 l

Riittoisuus

1–2 m²/l kiinnitysalustasta, hammastuksesta ja laatan koosta riippuen

Tiheys/ominaispaino

1,45 kg/l

Tyyppi/sideaine

Styreeniakrylaattidispersio

Työskentelyaika

10–20 min olosuhteista riippuen

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää (liimasauma pakkasenkestävä)

Käyttöohje

Kiinnitysalustana voi olla betoni, muurattu tai tasoitettu pinta, sementtipohjainen levy tai kipsilevy. Kiinnitysalustan tulee olla kuiva, pölytön ja tukeva (oikeat runko-rakenteet). Keraamisten laattojen alustana voi olla myös vanha laattapinta tai kova muovipäällyste, jos laatat saavat olla saumaamatta 5–7 vrk, jotta liima kuivuu. Vanha laattapinta ja muovipäällyste on pestävä Kiilto Laattapesulla ja muovipäällyste lisäksi karhennettava liiman tartunnan varmistamiseksi.

Levitä liima alustaan sileällä lastalla, jonka jälkeen tasoita liima hammastetulla lastalla. Paina laatat alustaan mahdollisimman pian ja aseta siten, että saumaleveys on vähintään 2 mm. Laatan ja levyn asentoa voi vielä korjata n. 15 min ajan kiinnipainamisesta. Saumaa laatat aikaisintaan aikaisintaan 24 h kuluttua liimauksesta. Imemättömillä alustoilla vasta 5–7 vrk:n kuluttua. Liiman kuivumista ei saa nopeuttaa keinotekoisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

CE-merkki
Avainlippu