Kiilto Irrotuskaista 3/100

Solumuovinen, tarrakiinnitteinen irrotuskaista lattiarakenteiden erottamiseen pystyrakenteista. Paksuus 3 mm, korkeus 100 mm.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Irrotuskaista 3 on polyeteenistä valmistettu itseliimautuva tuote, joka on tarkoitettu erottamaan lattiatasoitekerros ympäröivistä pystyrakenteista.
Kiilto Irrotuskaista 3 mahdollistaa uivan tasoitelattian lämpö- ja kutistumisliikkeet. Irrotuskaista ehkäisee askeläänten kulkeutumisen muihin rakennusosiin.
Alustan päältä tulee poistaa mahdolliset epätasaisuudet. Pinnan tulee olla kuiva.

PakkauskokoEAN-koodi
25 jm 6411513758106
Käyttöohje

Kiilto Irrotuskaista asennetaan pystypinnan ja lattian liittymäkohtaan.
Kaistan takapuolella on tarra, joka kiinnittää kaistan pystypintaan.
Putkien yms. ympärille tulee asentaa esim. solumuovista valmistettu putkieriste, joka erottaa tasoitekerroksen läpivienneistä.

Rullan koko 3 x 100 mm x 25 jm 
 PakkausSäkki, jossa 250 jm / 10 rll) 
 Rullan paino n. 0,5 kg, säkki n. 5 kg
 Materiaali100 % vaahdotettu polyeteeni 
 Painon. 5 g/jm
 VäriValkoinen 

 

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.